• پنجشنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403111813457
  • خبرنگار : 50232

۱۱ مصدوم در سقوط مینی‌بوس به دره در دهدز

۱۱ مصدوم در سقوط مینی‌بوس به دره در دهدز

ایسنا/خوزستان سخنگوی اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز از مصدوم شدن ۱۱ نفر در حادثه سقوط مینی بوس به دره در دهدز خبر داد.

عارف شرهانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ساعت ۰۷:۵۵ امروز (۱۸ بهمن‌ماه) از طریق تماس با سامانه ۱۱۵، موضوع سقوط مینی بوس به دره در محور دهدز به بخش قارون اطلاع‌رسانی شد.

وی افزود: در این حادثه ۱۱ نفر شامل دو پسربچه ۶ و ۳ ساله، یک مرد ۶۵ ساله، سه دختر ۱۷، ۱۱ و ۹ ساله و پنج زن ۳۴، ۱۹، ۳۸، ۳۵ و ۵۵ ساله مصدوم شدند. 

سخنگوی اورژانس و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: مصدومان این حادثه توسط چهار دستگاه آمبولانس فوریت‌ها و یک دستگاه آمبولانس هلال احمر به درمانگاه دهدز انتقال یافتند. سه نفر از مصدومان به بیمارستان شهدای ایذه انتقال داده شدند. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha