شهریار شهرکی در گفت وگو با ایسنا، افزود: افزایش تعهدات خدمات توانبخشی، درمان اعتیاد، قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، نسخه الکترونیک، رایگان شدن بیمه ۸۰ درصد جمعیت استان در قالب دهکهای یک تا پنج و تخفیف به دهکهای ۶ تا ۹ و همچنین ارائه تعهدات خاص جهت بیماران دیالیزی، اوتیسم، تالاسمی و غیره از دستاوردهای بزرگ بیمه سلامت است.
مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان با تأکید بر کاهش پرداخت از جیب بیمهشدگان، تصریح کرد: تاکنون حدود ۱۲۰ بیماری خاص و صعبالعلاج تحت پوشش صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج قرار گرفته که بار بزرگی از هزینههای این بیماریها که برای خانوادهها بهخصوص اقشار آسیبپذیر کمرشکن بود را از دوش آنان برداشته است.
شهرکی گفت: رایگان شدن حق بیمه درمانی دهکهای درآمدی یک تا پنج و کاهش پرداخت حق بیمه دهکهای ۶ تا ۹، اجرا و استقرار طرح نسخهنویسی و نسخهپیچی الکترونیک و پرونده سلامت الکترونیک دستاوردهای مهم سازمان بیمه سلامت است.
وی ادامه داد: تأسیس صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج برای ۱۰۷ گروه بیماری، تحت پوشش قرارگرفتن ۹۰ داروی غیربیمهای بیماران خاص و صعبالعلاج، پوشش ۵۹ کد خدمت توانبخشی، پوشش خدمات پرهزینه برای بیماران سرطانی، پوشش هزینههای درمان ناباروری، پوشش بیمه ساکنین و محلات کمبرخوردار و پوشش بیمه درمانی مادران باردار و شیرده و فرزندانشان تا سن پنجسالگی بر اساس آزمون وسع از جمله خدمات بوده است.
رایگان شدن هزینه خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر هفت سال در بیمارستانهای دولتی دانشگاهی (به استثناء دارو)، اجرای طرح دارویار و افزایش پوشش تعهدات بیمهای اقلام دارویی که با اجراییشدن این طرح ۱۱۹ قلم داروی بدون نسخه و پرمصرف و ۳۶۶ قلم داروی غیربیمهای تحت پوشش قرار گرفتند، نیز از دیگر خدماتی است که مدیرکل بیمه سلامت سیستان و بلوچستان به آنها اشاره کرد.
انتهای پیام
نظرات