• چهارشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۲:۴۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403111713295
  • خبرنگار : 50199

طلب ۹۰ میلیاردی بسیج سازندگی از پروژه زباله‌سوز ساری

طلب ۹۰ میلیاردی بسیج سازندگی از پروژه زباله‌سوز ساری

ایسنا/مازندران مسئول بسیج سازندگی مازندران با اشاره به چالش‌های مرتبط با نیروگاه‌های زباله‌سوز در استان، گفت: مجموع مطالبات مالی زباله سوز ساری به بسیج سازندگی ۹۰ میلیارد تومان است.

سرهنگ محمدمهدی اقبال‌پور امروز، چهارشنبه ۱۷ بهمن، در نشست خبری با اصحاب رسانه، بسیج سازندگی را بزرگ‌ترین نهاد اجتماعی کشور معرفی کرد و افزود: در مازندران همچنان سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه روستایی نیاز به احداث دارد، در حالی که طی امسال ۲۵۰ کیلومتر مسیر جدید در استان ساخته شده است.

وی با تأکید بر اهمیت توسعه روستاها، توانمندسازی این مناطق را از اولویت‌های برنامه‌های بسیج برشمرد و گفت: هم‌اکنون دو هزار و ۵۵۰ پروژه عمرانی و غیرعمرانی در استان در حال اجراست.

سرهنگ اقبال‌پور همچنین به اجرای ۲۰۰ کیلومتر جاده بین مزارع در مازندران اشاره کرد و گفت: تأمین آب شرب، کشاورزی و آب دامداری از موضوعات مهمی است که در اولویت برنامه‌های استان قرار دارد.

وی از بهره‌برداری هزار و ۵۰۰ پروژه عمرانی و خدماتی در مازندران خبر داد و ارزش این پروژه‌ها را ۴۶۷ میلیارد تومان اعلام کرد.

مسئول بسیج سازندگی مازندران با اشاره به چالش‌های مرتبط با نیروگاه‌های زباله‌سوز در استان گفت: ساخت سایت مدیریت پسماند در ساری به پایان رسیده است، اما برای بهره‌برداری نهایی باید مشکلات مربوط به آب، برق‌رسانی و راه‌های دسترسی برطرف شود.

وی در پاسخ به پرسش ایسنا درباره زمان افتتاح زباله‌سوز ساری، گفت: این پروژه در صورت تحقق اعتبار در شش‌ماهه‌ی نخست سال ۱۴۰۴ به‌صورت آزمایشی راه‌اندازی می‌شود.

اقبالی با اشاره به اینکه مجموع مطالبات مالی در این حوزه ۹۰ میلیارد تومان است، گفت: تعاملاتی با شریک تجاری شهرداری انجام خواهد شد تا مشکل زباله‌سوز حل شود.

مسئول بسیج سازندگی مازندران افزود: افتتاح هزار و ۵۰۰ پروژه عمرانی و خدماتی در دهه مبارک فجر امسال، به همت سازمان بسیج سازندگی سیاه کربلا به ارزش ۴۶۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.

به گفته اقبالی پروژه‌های عمرانی انجام شده از سوی بسیج سازندگی شامل محرومیت زدایی، احداث راه روستایی، آبرسانی (حفر کانال و لوله‌گذاری، احداث مخزن، شبکه‌سازی، انتقال شبکه برق و نصب ترانس) در کاهش بحران شامل، احداث دیوار حفاظتی رودخانه، بحران لایروبی و ساماندهی رودخانه، پروژه مخابراتی شامل حفر کانال و اجرای فیبر نوری، سایت مخابراتی احداث جاده بین مزارع، احداث خانه محروم احداث المان زیارتگاه شهدا، احداث پل روستایی، احداث دهکده اقتصاد مقاومتی، افتتاح اماکن ورزشی و طرح گردشگری شامل مجتمع توسکا گهرباران و ۲۷۳ طرح در این بخش‌ها انجام شد.

سرهنگ اقبالی یادآور شد: احداث زیرساخت و جایگاه حوزه امنیت غذایی آبزی پروری، دام و طیور گلخانه و کارگاه‌های اقتصاد مقاومتی، صندوق‌های قرض الحسنه، غرس نهال، تسهیلات اشتغالزایی، آموزش و توانمندسازی، آماده سازی اراضی جهت کاشت نهال را از جمله اقدامات انجام شده از سوی بسیج سازندگی بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha