• چهارشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۶:۴۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403111713081
  • خبرنگار : 50175

معاون استاندار لرستان خبر داد

وجود ۶۹ طرح اولویت‌دار اقتصادی و عمرانی بروجرد در سند راهبردی

وجود ۶۹ طرح اولویت‌دار اقتصادی و عمرانی بروجرد در سند راهبردی

ایسنا/لرستان معاون استاندار لرستان و فرماندار ویژه بروجرد از وجود ۶۹ طرح اولویت‌دار در حوزه اقتصادی و عمرانی شهرستان در سند راهبردی خبر داد.

قدرت اله ولدی امروز (۱۷ بهمن‌ ماه) در نشست با اصحاب رسانه، فرهنگ و هنر بروجرد که در فرمانداری شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: شهید صارمی جان خود را برای اطلاع‌رسانی فدا کرد، او افتخار ایران اسلامی و جهانیان است.

وی خاطرنشان کرد: شهید محمود صارمی و شهید محمد بروجردی از خطه شهیدپرور بروجرد آرمان و هدف‌شان یکی بود، رهبر معظم انقلاب نام فرزانگان را برای بروجرد به‌واسطه بزرگان و علما و شهدا انتخاب کرد.

فرماندار ویژه بروجرد اضافه کرد: مدیران شهرستان باید کار جهادی کنند و اگر از این قافله عقب بمانند با آنها خداحافظی خواهیم کرد.

ولدی بیان کرد: هیچ مدیری حق شکایت از خبرنگاران را ندارد، خبرنگارانی که در حوزه توسعه و پیشرفت و مطالبات مردمی فعالیت می‌کنند نباید مورد باز و خواست قرار گیرند.

وی با اشاره به پروژه های عمرانی در سند راهبردی شهرستان، افزود: از مجموع ۵۴ پروژه عمرانی استان ۸ سهمیه شامل شبکه آبیاری و زهکشی کشی سد آبسرده، سد شهید بروجردی، تاسیسات فاضلاب بروجرد و ونایی، تکمیل آزادراه بروجرد به اراک، بهسازی راه اصلی بروجرد به نهاوند، مطالعه احداث ورزشگاه بروجرد و آبرسانی به شهرستان است.

معاون استاندار لرستان ادامه داد: از مجموع ۱۷۰ پروژه طرح اقتصادی در استان سهم بروجرد ۹ پروژه در سند راهبردی تصویب شده که شامل لوازم خانگی، صنایع معدنی، تولید شیرخشک، صنایع کاشی، احداث شهرک دام، احداث گلخانه و توسعه شرکت فردا موتورز است.

ولدی تصریح کرد: علاوه بر طرح های پیشران، ۱۹ پروژه عمرانی و ۵۰ پروژه اقتصادی اولویت‌دار ‌در کمیته پنج‌گانه عمرانی، کشاورزی، گردشگری، بهداشت و درمان و صنعت و معدن نیز در سند راهبردی به تصویب رسیده است.

وی با بیان اینکه علاوه بر این پنج کمیته، دو کمیته دیگر بازرسی و نظارت و رسانه و فرهنگ تشکیل شده است، افزود: بازرسی از واحدهای صنفی و بازار شهرستان بروجرد از شنبه این هفته آغاز می‌شود. از ابتدای هفته جاری ۱۲۲ مورد بازرسی توسط ۱۶۲ نیرو از چهار دستگاه جهاد کشاورزی، تعزیرات، بسیج، صنعت معدن و تجارت و فرمانداری انجام شده که در این بازرسی ۱۲ مورد تخلف کشف شده است. این بازرسی ها به طور کامل و قانونی ادامه دارد و هر هفته گزارش آن جمع بندی و اطلاع رسانی می شود.

او با اشاره به راهپیمایی ۲۲ بهمن، گفت: علاوه بر راه اندازی پویش حضور خانوادگی در این مراسم مسابقه عکاسی نیز در نظر گرفته شده است که به ۱۰ نفر از کسانی که بهترین عکس های خانوادگی در راهپیمایی را گرفته باشند، جوایزی اهدا خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha