کارخانه تولید قند کبودراهنگ پروژهای بود که با سرمایهگذاری ۱۵۰ میلیارد تومان مربوط به بخش خصوصی با ظرفیت تولید سالیانه ۷۰ تن محصول قند کلوخ و قند کله افتتاح شد.
مدیر کل صمت استان همدان در افتتاح این پروژه گفت: با راهاندازی این واحد تولیدی برای ۶۰ نفر از جوانان این منطقه اشتغال ایجاد شده است. ضمن اینکه محصول تولیدی آن بعد از تامین بازار استان به کل کشور ارسال میشود و زمینه صادرات محصول تولیدی به کشورهای همسایه از جمله عراق، افغانستان، آذربایجان و تاجیکستان نیز فراهم شده است.
کارخانه ترشی و شوری کبودرآهنگ نیز دیگر طرح صنعتی بود که با دو هزار و ۶۰۰ تن ظرفیت در ششمین روز از دهه فجر به بهرهبرداری رسید.
این طرح با ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار، سالانه دو هزار تن محصول تولید میکنند.
فاز دوم مجتمع تولید قند گنجنامه کلنگزنی شد
همچنین به مناسبت سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در آیینی با حضور محمدصادق مفتح، قائم مقام وزیر صمت و استاندار همدان و جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی استان و شهرستان، فاز دوم مجتمع تولید قند گنجنامه کلنگزنی شد.
️ مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان در آیین کلنگزنی این پروژه با بیان اینکه برای این واحد صنعتی ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری شده است، اظهار کرد: این واحد صنعتی در فاز دوم نبات و شکلات تولید میکند.
وی افزود: با احداث این واحد تولیدی برای ۱۵۰ نفر از جوانان این منطقه بهصورت مستقیم و ۳۰۰ نفر بهطور غیرمستقیم اشتغال ایجاد شده است.
قائم مقام وزیر صمت و استاندار همدان از کارخانه احیاشده لولهی نورد اکباتان در شهرک صنعتی ویان کبودرآهنگ نیز بازدید کردند.
مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان در جریان این بازدید با بیان اینکه در این واحد صنعتی ۴۰۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری شده است، اظهار کرد: این واحد صنعتی ظرفیت تولید سالانه ۴۵ هزار تن لولههای فولادی و آهنی را دارد.
احمد شانیان تصریح کرد: با راهاندازی مجدد این واحد تولیدی برای ۷۰ نفر از جوانان این منطقه اشتغال ایجاد شده است.
روند ساخت مجتمع نورد نگارین پولاد ماد، ابر پروژه فولادی در شهرک صنعتی ویان از دیگر پروژههایی بود که با حضور قائم مقام وزیر صمت و استاندار همدان امروز در کبودرآهنگ از آن بازدید شد.
مدیرکل صمت استان همدان در بازدید از این پروژه گفت: سرمایهگذاری ۳۰ هزار میلیارد ریالی در این واحد صنعتی گامی بلند در راستای تکمیل زنجیره تولید فولاد در استان است.
احمد شانیان با بیان اینکه این مجتمع تولیدی تاثیر بسزایی در تحقق جهش تولید و لبیک به بیانات رهبر معظم انقلاب دارد، اضافه کرد: این ابر پروژه فولادی حرکت صنعت استان در ریل توسعه و تحول اقتصادی را شتاب میدهد. این مجتمع یکی از بزرگترین پروژههای تاریخ استان در حوزه تولید محسوب میشود که با حمایت دولت سیزدهم با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان افزود: این مجتمع فولادی میلگرد کلاف و شاخه تولید میکند که از محصولات پرمصرف در صنایع مختلف کشور محسوب میشود و در عرصه صادرات نیز اهمیت ویژهای دارد.
شانیان با تاکید بر تکمیل و توسعه صنایع فولادی در استان همدان خاطرنشان کرد: بهرهبرداری و راهاندازی این واحد صنعتی برای ۳۰۰ نفر از جوانان این خطه اشتغال ایجاد میکند.
در این سفر استاندار همدان همچنین از پروژه ساختمان جدید اورژانس بیمارستان امام رضا (ع) کبودرآهنگ بازدید کرد.
اورژانس جدید بیمارستان امام رضا (ع) کبودرآهنگ در زمینی به وسعت هزار و ۴۰۰ متر مربع با ظرفیت ۱۷ تخت در حال ساخت بوده که تاکنون با صرف اعتباری افزون بر ۱۸۰ میلیارد ریال ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای تکمیل آن ۳۰۰ میلیارد ریال و برای تجهیز آن ۱۵۰ میلیارد ریال نیاز است.
استاندار همدان در بازدید از این پروژه با تاکید بر ضرورت پیگیری برای جذب اعتبار و تکمیل این طرح خواستار بهرهبرداری از آن تا هفته دولت سال آینده شد.
واحد راکد گاوداری صنعتی از دیگر مواردی بود که استاندار همدان در سفر امروز خود به کبودرآهنگ از آن بازدید کرد.
سخنرانی در همایش روز نیروی هوایی ارتش، در پایگاه نوژه،غبارروبی گلزار شهدا،ملاقات مردمی و دیدار با خانواده شهیدان یعقوبعلی و غلامعباس داغی از دیگر برنامههای سفر یک روزه استاندار همدان به کبودرآهنگ بود.
به گزارش ایسنا، بنا به گفته فرماندار کبودراهنگ در دهه فجر امسال ۱۵۲ پروژه در شهرستان کبودراهنگ با اعتباری بیش از هفت هزار و ۴۴۰ میلیارد ریال قابل افتتاح و کلنگزنی بوده که از این میان، ۱۳۷ پروژه با اعتباری افزون بر شش هزار و ۹۰ میلیارد ریال قابل افتتاح و ۱۵ پروژه با اعتباری افزون بر هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال قابل کلنگزنی هستند. این طرحها اشتغالزایی پایدار ۱۱۷ نفر را به دنبال دارد.
از ۱۵۲ پروژه قابل افتتاح و کلنگزنی این شهرستان در دهه مبارک فجر، ۳۲ پروژه با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیارد ریال به بخش گلتپه، ۹۱ پروژه با اعتبار در حدود شش هزار و ۱۰ میلیارد ریال به بخش مرکزی و ۲۹ پروژه با اعتباری نزدیک به هزار و ۴۰ میلیارد ریال به بخش شیرینسو اختصاص دارد.
انتهای پیام
نظرات