حجت جوانمردی امروز، ۱۷ بهمن با اعلام این مطلب گفت: باید از نظر کارشناسی اتحادیههای صنفی و کارشناسان اصناف و بازار برای طراحی سامانهها بهرهگیری شود تا پس از طراحی و تعدد سامانهها برای صنوف مختلف سردرگمی ایجاد نشود.
وی بر لزوم طراحی یک سامانه جامع برای اصناف تاکید کرد و افزود: یک سامانه واحد و جامع ضمن عدم سردرگمی اصناف در اعتمادسازی آنها نیز نقش موثری ایفا میکند.
رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس همچنین بیان کرد: تعدد این سامانهها باعث شده است در مواردی که اتحادیههای صنفی می توانند در انجام برخی امور از اعضای خود حمایت کنند، به دلیل قوانین سامانهها از انجام آنها باز بمانند.
وی با اشاره به برخی مواردی که لازم است در سامانههای مربوط به اصناف مورد توجه قرار بگیرند، گفت: اعمال انتقال مکان و انتقال ورثه و تغییر رسته، دسترسی به موبایل فرد صنفی، قابل تمدید بودن دریافت شناسه یکتا و پروانه و ... از مواردی است که باید در سامانههای مربوط به اصناف مورد توجه قرار بگیرند تا کسبه دچار سردرگمی نشوند.
جوانمردی ادامه داد: بحران تعدد سامانههای کسب و کار برای فعالان اقتصادی و اصناف مشکلاتی ایجاد کرده است و گاه تعدد این سامانهها و فقدان یکپارچگی و ناهمخوانی آنها سبب بروز این مشکلات میشود.
وی تصریح کرد: قوانین برخی سامانه ها هم نیاز به شفاف بودن دارد تا برای تمامی اصناف و شرکتهای تولیدی و بازرگانی قابلیت اجرایی داشته باشد نه اینکه تنها برای یک یا چند صنف قابل اجرا باشند.
رئیس اتاق اصناف مرکز استان فارس از موازی کاری به عنوان یکی دیگر از مشکلات تعدد سامانه ها نام برد و بیان کرد: ممکن است چند سامانه کسب و کار وجود داشته باشد که آن هم موجب سردرگمی برای فعالان اقتصادی خواهد شد.
وی افزود: ایجاد یک سامانه جامع که توسط یک مرجع نیز مدیریت شود، میتواند در کسب و کار اصناف تسهیلگری کند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اتاق اصناف فارس، جوانمردی در پایان تصریح کرد: براساس قانون، تابع هرگونه قوانین و بخشنامههای بالادستی هستیم، اما انتظار داریم جهت تسهیل امور، مشکلات تعدد سامانهها در دستور کار قرار گیرد.
انتهای پیام
نظرات