• چهارشنبه / ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۸:۲۲
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1403111712387
  • خبرنگار : 71938

حاجی‌دلیگانی: حفظ و استمرار انقلاب اسلامی توسط مردم انجام شده است

حاجی‌دلیگانی: حفظ و استمرار انقلاب اسلامی توسط مردم انجام شده است

نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: هر پدیده‌ای که منجر به افزایش نقش مردم در حکومت می‌شود را باید در کشور تقویت کنیم.

حسینعلی حاجی دلیگانی در گفت‌وگو با ایسنا با تبریک چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و با اشاره به راز داوم جمهوری اسلامی اظهار داشت: راز ماندگاری نظام مقدس جمهوری اسلامی حضور پیوسته مردم در صحنه‌های مختلف بوده است. در واقع انقلاب اسلامی در ابتدا توسط مردم شکل گرفت و استمرار و حفظ آن نیز توسط مردم انجام گرفته است.

نماینده مردم برخوار، شاهین شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد:‌ بنابراین هر پدیده‌ای که منجر به افزایش نقش مردم در حکومت می‌شود را باید در کشور تقویت کنیم. تقویت نقش مجلس به عنوان نماینده مردم در حاکمیت یکی از این موارد است. یعنی نه تنها نباید جایگاه مجلس را تضعیف کنیم بلکه باید آن را ارتقا ببخشیم.

نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مردم صاحب انقلاب اسلامی هستند و برای اینکه این نقش تصاحب را حس کنند لازم است تمام مسئولان خود را خادم مردم بدانند و با مردم صادق باشند. اگر کاری در توان مسئولی هست آن را تمام و کمال انجام دهد و آنچه را که توانایی انجام آن را ندارد با مردم مطرح کند و در مجموع اگر توانایی انجام مسئولیت‌های خود را ندارد از مسئولیت خود استعفا دهد تا افراد توانمندتر جای او را پر کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha