محمد دهقان منشادی افزود: این سرمایهگذاران از کشورهای چین، هند، استرالیا، عمان، انگلیس، امارات هستند که اغلب در حوزه صنعت و در شهرستانهای اردکان، میبد، اشکذر، یزد و بهاباد فعالیت خواهند کرد.
به گفته وی، پروژه های خارجی یادشده در قالب مشارکت با سرمایهگذاران یزدی نهایی خواهد شد.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان اضافه کرد: حضور سرمایهگذاران خارجی در استان موجب تامین منابع مالی فرایند توسعه اقتصادی، انتقال فناوری و دانش فنی، تسهیل دسترسی به بازار و توسعه صادرات، تکمیل زنجیره ارزش محصولات، ایجاد اشتغال، افزایش درآمدهای عمومی، افزایش قدرت رقابت، افزایش بهره وری اقتصاد، افزایش کیفیت و کاهش هزینه تولید را به همراه خواهد داشت.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی ادارهکل امور اقتصادی و دارایی استان یزد، دهقان همچنین گفت: بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات ارزانقیمت اشتغالزایی در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۳ با معرفی نهادهای و دستگاه های متولی، توسط بانکهای استان پرداخت شد.
وی با بیان اینکه بخش صنعت، کشاورزی، میراث فرهنگی و نهادهای حمایتی بیشترین پرداخت تسهیلات ارزان قیمت اشتغال زایی را به خود اختصاص دادهاند، گفت: در سال جاری دستگاههای اجرایی مشمول در تلاشند تا در فرصت باقی مانده، منابع مالی اختصاص یافته را بهصورت حداکثری جذب کنند.
این مسئول اضافه کرد: تسهیلات یاد شده از محل اعتبارات تبصره (۱۸) سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و همچنین تبصره (۲) قانون بودجه ۱۴۰۳ است.
دهقان منشادی خاطرنشان کرد: تسهیلات موضوع این تبصره به طرح های کارآفرینی، ایجادی، توسعهای، تکمیلی و سرمایه در گردش و احیای واحدهای تولیدی از جمله کسب و کار خانگی، واحدهای تولیدی خرد، واحدهای تولیدی کوچک، واحدهای تولیدی متوسط، واحدهای تولیدی بزرگ، شرکتهای دانشبنیان و واحدهای تولیدی پیشران قابل تخصیص است.
مدیر کل اقتصاد و دارایی استان گفت: نرخ سود تسهیلات بسته به حوزه فعالیت طرح و محل اجرای آن متفاوت بوده به نحوی که بازه چهار تا ۲۰ درصد را پوشش میدهد.
انتهای پیام
نظرات