به گزارش ایسنا، امیر سرلشکر موسوی، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، در نشست هماهنگی و همافزایی فرماندهان و مسئولان عالیرتبه ارتش که در آستانه ۱۹ بهمن سالروز نیروی هوایی ارتش در ستاد این نیرو برگزار شد، با تبریک ایام الله فجر انقلاب و روز نیروی هوایی، گفت: حادثه شگفت انگیز ۱۹بهمن سال ۵۷ و پیشگامی نیروی هوایی ارتش، نقطه عطفی در انقلاب اسلامی بود که ضمن تزلزل پایه های رژیم فاسد پهلوی، شتابدهنده انقلاب اسلامی ایران شد.
وی با بیان اینکه نهضت خودکفایی و خوداتکایی از نیروی هوایی آغاز و موجب مباهات و سرآغاز باور توانمندیهای داخلی شد، گفت: نیروی هوایی ارتش نه تنها در پیوند ارتش و مردم پیشگام بود، بلکه در ۴۶ سال گذشته، دهها مدال پرافتخار اولینها را به خود اختصاص داد که از جمله آنها میتوان به اولینها درخودکفایی، پاسخ به دشمن بعثی، طراحی و ساخت هواپیما، آموزش های خلبانی، استقبال و حفظ امنیت حضرت امام در ورود به میهن اسلامی و بهشت زهرا و همراهی با ستاد جنگ های نامنظم شهید چمران اشاره کرد.
فرمانده کل ارتش با اشاره به حضور بی بدیل نیروی هوایی در مقاطع مختلف و تقدیر از مجاهدتهای نیروی هوایی ارتش اظهار کرد: نقش این نیرو در عملیاتهای بزرگ و پیروزمندانه رزمندگان نیروهای مسلح تعیین کننده بود و بدون تردید بخش عظیمی از پیروزی های دفاع مقدس مرهون مجاهدتهای نیروی هوایی است.
وی با تاکید بر اینکه خلبانان شجاع و حاذق نیروی هوایی ارتش در دوران جنگ تحمیلی بیش از ۳۰۰ هزار مرحله پرواز انجام داده اند، خاطرنشان کرد: جابجایی دو میلیون نفر از جمله مجروح و رزمنده و ۱۴۰ هزار تُن مهمات، تجهیزات و سایر ملزومات را در طول جنگ تحمیلی کار سادهای نبود. علاوه بر این کارکنان متخصص، فنی و انقلابی در همین ۸ سال بالغ بر ۲۵۰ فروند هواپیما را تعمیر و بازسازی کردند. شمارش این ماموریت ها و اقدامات در قالب اعداد و ارقام نیز دشوار است، تا چه رسد به اجرای یک به یک آنها با وجود کمبودها، تحریم ها مخاطرات بسیار و روند حساس هماهنگیها در اجرا.
امیر سرلشکر موسوی، گفت: نیروی هوایی ارتش در حفظ سرمایههای ملی و تاسیسات حساس و حیاتی و حفظ خطوط مواصلاتی و صادرات و واردات، مجاهدتهای بسیار داشته که تنها دفاع از خارک با سامانههای پدافندی و جنگندههای این نیرو تحت حملات بسیار سنگین و متوالی دشمن، یکی از صدها اقدام موثر و ناگفته آن است.
فرمانده کل ارتش تصریح کرد: هنوز هم عملیات موسوم به اچ ۳، یکی از پیچیدهترین عملیاتهای هوایی جهان و بلکه بینظیر ترین آنها است.
وی ادامه داد: در این اثنا، تاسیس دانشکده خلبانی شهید ستاری و بینیازی از آموزش در خارج از کشور، تاسیس مجتمع اوج، طراحی و ساخت جت های یاسین و کوثر با کمک وزارت دفاع، شبیه سازها، دستگیری ریگی با آن عملیات متهورانه با همدلی بسیار نزدیک نیروی مقتدر پدافند، مبارزه با داعش و کمک به جبهه مقاومت، فراز دیگری از خدمات این نیرو است .البته راه اندازی پایگاه های راهکنشی از جمله «عقاب ۴۴»، استقرار در پایگاههای زیرزمینی پهپادی از جمله «پایگاه ۳۱۳»، تجهیز پایگاهها به پهپادهای انهدامی با برد بالای دو هزار کیلومتر، مردمیاریها و پشتیبانی در عملیاتهای وعده صادق، شمار دیگری از اقدامات افتخار آمیز این نیرو است.
امیر سرلشکر موسوی با اشاره به اینکه نیروی هوایی همزمان با ارتقاء توان رزم، در بعد معنوی، ایمانی، بصیرتی و هنری رشد چشمگیری داشته و در جامعه، معرف یک نیروی مومن، ولایتمدار و مردمی، محبوب و بصیر است، اظهار کرد: نیروی هوایی به تعبیر زیبای فرمانده معظم کل قوا ، آمیزهای از نظامیگری، دانش، فناوری، شجاعت و هنر است و در هر مقطع تاریخی، در طول ۴۶ سال، نقشی تعیینکننده داشته است.
وی با تاکید بر اینکه نیروی هوایی ارتش در هر جایی که نیاز بوده، موثر و سربلند حاضر شده و ماموریت خود را به خوبی انجام داده است، افزود: نیروی هوایی بخش بسیار مهم قدرت دفاعی و تهاجمی ما است که با تجهیز این نیرو به هواپیماهای بدون سرنشین و با سرنشین، این قدرت افزایش چشمگیری داشته و خواهد داشت.
فرمانده کل ارتش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان این نیرو افزود: از فرمانده مخلص و فرماندهان پرتوان و آحاد همرزمان عزیزم در این نیرو و ادارات عقیدتی سیاسی و حفاظت اطلاعات در هماهنگی، همافزایی و توفیقات بدست آمده، سپاسگزارم و از خانوادههای معظم نیروی هوایی بویژه همسران و فرزندان که موجبات موفقیت در ماموریت های گذشته و حال را فراهم کرده و صبورانه سنگر مهم خانواده را حفظ کرده اند، صمیمانه قدردانی میکنم.
امیر سرلشکر موسوی دربدو ورود به ستاد نیروی هوایی ارتش، با حضور بر مزار شهدای گمنام، با نثار فاتحه و اهدای گل، به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.
انتهای پیام
نظرات