به گزارش ایسنا، سیدحسن مهدویفر در نشست نهایی شورای سیاستگذاری هجدهمین همایش ملی و دوازدهمین جشنواره نظام پیشنهادها با هدف جهش سازمانی که به میزبانی شرکت ملی گاز ایران در سالن جلسات این شرکت برگزار شد، اظهار کرد: دستگاههای اجرایی موظف هستند برنامههای سال آتی خود در این زمینه را اعلام کنند.
وی ادامه داد: در راستای نهادینهسازی نظام نوآوری مبتنی بر پیشنهادها و ایدهها در دستگاههای اجرایی و نیز اجرای مفاد دستورالعمل نظام پیشنهادها موضوع ماده ۲ آییننامه اجرایی ماده ۲۰ قانون مدیریت خدمات کشوری این نامه ابلاغ شد.
مشاور معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان اداری و امور استخدامی کشور گفت: براساس این نامه همه دستگاههای اجرایی باید گزارشی از مشکلات و موانع اجرایی بر سر استقرار و نهادینهسازی نظام پیشنهادها و ایدهها هم ارائه کنند.
مهدویفر با اشاره به اینکه نقش دبیرخانه ملی نظام پیشنهادها که در جهاد دانشگاهی مستقر است، حائز اهمیت است، افزود: اغلب در کشور برنامهریزیهای خوبی انجام میشود؛ اما نظارت و آسیبشناسی لازم از چرایی عدم اجرای صحیح برنامهها انجام نمیشود.
وی تصریح کرد: این موضوعات به کرات در جلسات مطرح شده است و همه مفاهیمی که در شوراهای تحول اداری داشتیم، بر این مبنا بود که افراد قرار گرفته در رأس هرم نظام اداری و مدیریتی به نظام پیشنهادها باور داشته باشند؛ اما این در حالی است که هنوز مدیرانی وجود دارند که به استفاده از خرد جمعی برای مدیریت اعتقادی ندارند.
مشاور معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان اداری و امور استخدامی کشور ابلاغ این نامه را نقطه عطفی برای این نظام برشمرد و افزود: پس از دریافت گزارشهای مبسوط در نهایت گزارش مقایسهای فیمابین دستگاهها بهلحاظ آماری و عملکردی هم خواهیم داشت.
مهدویفر با اعتقاد به اینکه در فضای موجود جامعه و با همه نارضایتیها و بیانگیزگیهای که ممکن است در بین کارکنان دولت وجود داشته باشد، هنوز هستند کسانی که دغدغه اعتلای نظام اسلامی، کشور و هویت ملی را داشته باشند، تصریح کرد: این افراد را باید شناخت و از نظرات آنها بهره جست تا به نقاط مثبت و سازندهای در ارائه خدمات بهتر به مردم عزیزمان برسیم.
انتهای پیام
نظرات