فرماندار آستارا روز سه شنبه ۱۶ بهمن در جلسه ستاد مدیریت بحران این شهرستان از مردم و دستگاههای اجرایی خواست هشدارها و توصیهها را جدی بگیرند و اظهار کرد: به منظور اتخاذ تمهیدات لازم برای مقابله با حوادث احتمالی از دستگاههای اجرایی از جمله شهرداریها و دهیاریهای عضو ستاد درخواست میشود برای مقابله با هر گونه حادثه غیرمترقبه طبیعی از جمله سیل و برف آماده باش صددرصدی داشته باشند و تمامی مرخصیها لغو شده است.
محمد رضا شهاب زاده افزود: به علت ورود این سامانه بارشی از عصر چهارشنبه به آسمان منطقه و بر اساس پیشبینی و اخطاریه های سازمان هواشناسی، ادارات و دستگاههای مرتبط باید در این ایام کشیک اداری داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه رودخانه های آستارا توان خروج سریع آب را ندارند تصریح کرد: همه مناطق شهری و روستایی نیز نسبت به پاکسازی کانالها و جویهای آب برای جلوگیری از انسداد جریان طبیعی روان آبها و ایجاد آبگرفتگی از هم اکنون اقدام کنند.
فرماندار آستارا با بیان اینکه دستگاه های خدمات رسان با تجهیزات و امکانات کافی در مناطق کوهستانی و سخت گذر حضور داشته باشند و از بروز بحران و خطرات احتمالی جلوگیری کنند، افزود: مدارس و مساجد منطقه حیران و بهارستان و دیگر نقاط کوهستانی برای اسکان اضطراری مسافران در راه مانده از برف آماده و شهرداری آستارا با اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان در رابطه با بازگشایی راه های اصلی همکاری لازم را انجام دهد.
شهاب زاده خواستار همکاری و هماهنگی کامل بین راهداری و شهرداری های آستارا و لوندویل، دهیاری ها و بخشداران مرکزی و لوندویل شد و گفت: جمعیت هلال احمر آستارا با بهره گیری از نیروهای امدادی برای کمک به حادثه دیدگان احتمالی از آمادگی کاملی برخوردار باشند.
وی گفت: دستگاه های اجرایی گزارش خسارت های احتمالی ناشی از بارش برف را به فرمانداری ارائه دهند تا بحران احتمالی، مدیریت و رسیدگی شود.
فرماندار آستارا افزود: اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای تیم های برف روبی و نمک پاشی را در محورها آماده و در صورت کمبود ماشین آلات سنگین از بخش خصوصی استفاده کند.
فرماندار آستارا تاکید کرد: مرخصی مدیران دستگاهها لغو شده و بخشداران در محل کار حضور یابند و مدیران در ادارات خود نیروی کشیک مستقر کنند و ادارات مرتبط با نظارت بر پخت نانوایی ها و توزیع آرد در مناطق برفگیر اقدامات لازم را انجام دهند.
شهاب زاده ادامه داد: ذخیره سازی نفت و توزیع موقت زمستانی در مناطق صعب العبور روستایی و همچنین تامین کپسول گاز از جمله مواردی است که دستگاه اجرایی ذیربط باید آن را انجام دهد.
وی تصریح کرد: دستگاه های دولتی و خصوصی باید در بحران هایی که اتفاق می افتد حضور پررنگ داشته باشند و در صورت لزوم از نیروهای نظامی و انتظامی هم استفاده شود تا برای مردم مشکلی پیش نیاید و جان و مال آنها به خطر نیفتد.
به گزارش ایسنا، شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۷ هزار نفر جمعیت، در شمال غربی استان گیلان و مرز کشور جمهوری آذربایجان واقع شده و از مناطق پربارش جمهوری اسلامی ایران است.
انتهای پیام
نظرات