«حمیدرضا شکری» امروز سهشنبه ۱۶ بهمنماه ۱۴۰۳، در نشست با رسانههای استان اظهار کرد: نقش تعاونیهای تولید علاوه بر زیر کشت بردن اراضی کشاورزی، جلوگیری از خرد شدن این اراضی است که کارکرد مهم آنها محسوب میشود.
وی خاطرنشان کرد: در طول دو سال گذشته، تعاون روستایی استان، یک برنامه مدون میانمدت و کوتاهمدت برای ایجاد تحول در بخش تعاونیها با ۵۱ پروژه داشت که این پروژهها باید با مبلغی بالغ بر ۱۲۰۰ میلیارد تومان انجام میشد اما این مبلغ محقق نشد و تحول در تعاونیها با دست خالی انجام شد.
مدیرکل تعاون روستایی استان ایلام با اشاره به اینکه ۴ تعاونی کشت و صنعت در استان وجود دارد تشریح کرد: حوزه فعالیت این شرکتهای کشت و صنعت، تولید بذر محصولات کشاورزی بر اساس نظارت و تأیید مراکز ذیربط جهاد کشاورزی است که ۶ درصد بذر تولیدی آنها در استان استفاده و مابقی به استانهای دیگر ارسال میشود.
شکری گفت: تعداد مراکز تبدیلی و تکمیلی که توسط تشکلهای تعاونی تولید در استان ایجاد و راهاندازی شدهاند، ۶ کارگاه است که از این تعداد سه مورد با تولید خوراک دام در حد ۱۰ هزار تن و سه کارگاه با ظرفیت ۵ هزار تن در سال فعالیت میکنند.
وی بیان کرد: در طول دو سال گذشته ۴ هزار هکتار کشت قراردادی ذرت علوفهای توسط تعاونیها بهعنوان کشت دوم داشتیم که میزان تولید آن بیش ۱۸۰ هزار تن بوده و تنها ۵ درصد آن نیاز استان برای خوراک دام بوده و مابقی به استانهای دیگر ارسال شده است.
انتهای پیام
نظرات