نادر موسیوند امروز ۱۶ بهمنماه اظهار کرد: ساعت ۲۳ شب گذشته، خبر حریق در یک واحد تجاری به سامانه ۱۲۵ ستاد فرماندهی سازمان آتشنشانی و خدمات شهرداری بروجرد گزارش و دو تیم اطفای حریق از نزدیکترین ایستگاه به محل حادثه اعزام شد.
وی خاطرنشان کرد: با تلاش آتشنشانان از سرایت حریق به دیگر نقاط ساختمان جلوگیری به عمل آمد و با توجه به دودگرفتگی شدید و عدم دید کافی در واحد تجاری، یکی از آتشنشانان از ناحیه دست و پا دچار سوختگی با روغن داغ شد که به بیمارستان اعزام شد.
مدیر سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری با اشاره به رعایت نکات ایمنی در رستوران و فست فودها، افزود: استفاده از کاشی یا سرامیک روشن برای سطح دیوار آشپزخانه، انبار، دستشویی و… دور بودن محل پخت و توزیع از محیطهای آلوده، متناسب بودن فضای آشپزخانه با تعداد پرسنل و وجود سقف صاف و روشن بدون درز و ترک از جمله نکایت ایمنی است.
وی وجود کف صاف و بدون ترکخوردگی از جنس سنگ، ساخت دیوار، بسته شدن پنجره و درها به صورتی که مانع از ورود حشرات موذی، نصب در ورود و خروج با قابلیت خود بسته شو و وجود یخچال، فریزر یا سردخانه متناسب با حجم مواد مصرفی از جمله دیگر نکات ایمنی برشمرد.
انتهای پیام
نظرات