به گزارش ایسنا، «منیر البرش» مدیرکل وزارت بهداشت فلسطین در غزه گفت حدود ۴۰ درصد از بیماران مبتلا به نارسایی کلیوی به دلیل کمبود دستگاه دیالیز جان خود را از دست دادهاند.
به نقل از سایت خبری المیادین، البرش تأکید کرد پس از توقف فعالیت بسیاری از بیمارستانها در شمال غزه، نیاز فوری به بیمارستانهای صحرایی وجود دارد.
پیشتر، دفتر اطلاعرسانی دولتی در غزه اعلام کرد رژیم صهیونیستی در اجرای پروتکل انسانی سهلانگاری میکند و از تعهداتش شانه خالی میکند.
این نهاد با بیان اینکه قرار بود روزانه ۶۰ هزار کانتینر، ۲۰۰ هزار چادر و ۶۰۰ کامیون کمکرسانی به غزه وارد شود، مسئولیت پیامدهای جدی ناشی از عدم پایبندی به تعهدات را متوجه رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا دانست.
دفتر اطلاعرسانی دولتی در غزه از نهادهای ضامن و بینالمللی خواست که مسئولیت خود را بپذیرند و برای تضمین اجرای مفاد پروتکلهای بشردوستانه در غزه فشار وارد کنند.
در همین زمینه، جنبش حماس روز یکشنبه تأکید کرد که اسرائیل در اجرای روند امدادرسانی و بازسازی غزه که در توافق آتشبس ذکر شده است، تعلل میکند.
این جنبش در بیانیهای اعلام کرد در زمینههای امدادی، اسرائیل به طور کامل به تعهدات خود عمل نکرده و به هیچ گونه بازسازی یا ورود مواد پزشکی لازم اجازه نداده است. ورود سوخت به غزه بسیار کمتر از آنچه در توافق آتشبس ذکر شده است، بوده و آنچه به شمال غزه وارد شده، ناچیز است و حتی تجهیزات مورد توافق نیز وارد نشدهاند.
حماس اعلام کرد عدم ورود تجهیزات، مانع از خارج کردن پیکر شهدا و اجساد کشتهشدگان میشود که قرار است در پایان این مرحله از آتشبس، مبادله شوند.
این در حالی است که غزه به دلیل جنایات جنگی اسرائیل در ۱۵ ماه گذشته، از جمله هدف قرار دادن بیمارستانها، کادر پزشکی و جلوگیری از ورود تجهیزات و لوازم پزشکی و داروها، با بحران انسانی شدیدی روبروست که منجر به وخیمتر شدن اوضاع بهداشتی و کمبود شدید دارو و لوازم پزشکی شده است.
انتهای پیام
نظرات