محمد رجالی، امروز دوشنبه ۱۵ بهمن در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: در استان مجموعهای از مراکز درمانی ملکی داریم که به ارائه خدمات درمانی به بیمهشدگان سازمان تأمین اجتماعی میپردازند. این خدمات شامل درمان مستقیم در بیمارستانها بهصورت رایگان و دریافت خدمات درمانی از مراکز درمانی است. بیمارستانهای زیر مجموعه سازمان تأمین اجتماعی شامل بیمارستانهای دکتر شریعتی، شهید غرضی و حضرت زهرا(س) در نجفآباد است که در مجموع ۸۰۰ تخت بیمارستانی دارند و همچنین ۲۸ درمانگاه برای خدمات سرپایی در استان فعالیت میکنند.
وی افزود: در سال ۱۴۰۲، تعداد هشت هزار نفر در مراکز بیمارستانی وابسته به این مجموعه بستری و ۵۳ هزار عمل جراحی نیز انجام شده است. این تعداد جراحی با میزان سود ۱۵ درصد در استان انجام شده و نشاندهنده بهرهوری بالا از تختها و مدت اقامت بیماران است. آمار نشان میدهد که کیفیت خدمات ما در این حوزه نسبت به دیگر بیمارستانهای کشور بینظیر است.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه در بخش خدمات سرپایی، ما حدود ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار خدمت سرپایی ارائه دادهایم، افزود: در سال گذشته و در زمینه خرید خدمات درمانی غیرمستقیم(خریدخدمات از سایر مراکز درمانی)، حدود ۵۰۰ هزار پرونده بستری و ۳۲ میلیون خدمت سرپایی انجام شده است.
رجالی با اشاره با اینکه هزینههای درمان و خرید خدمات در سال ۱۴۰۲ به ۸۷۰۰ میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته ۶۳ درصد افزایش داشته است، تصریح کرد: پیشبینی میشود که هزینهها در سال ۱۴۰۳ به حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان برسد. در زمینه توسعههای ساختاری، استان اصفهان در چند سال اخیر پیشرفتهای چشمگیری داشته است.
رجالی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از پروژههای مهم، ساخت بیمارستانی با ۵۰۰ تخت در منطقه شهید کشوری است که در حال حاضر در مرحله مقدماتی ساخت قرار دارد. همچنین، ۱۱ مرکز سرپایی جدید در حال ساخت است که هزینههای قابلتوجهی را در پی خواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات