به گزارش ایسنا، محمد انور بجارزهی، نماینده مردم چابهار و نیکشهر در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در تذکری گفت: آقای پورمحمدی ریاست محترم سازمان برنامه و بودجه نیروهای خرید خدمات ما که قرار بود به قرارداد کار معین تبدیل شوند، امضای وزیر محترم آموزش و پرورش را دارند و فقط امضای حضرت عالی مانده است.
وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان را دریابید. بالاترین آمار ترک تحصیل و بالاترین آمار نداشتن مدارس برای این استان است. خواهش میکنم که دل نیروهای خرید خدماتما را شاد کنید و به تبع آن نیروهای خرید خدمات کل کشور را دربیایید.
بجارزهی تاکید کرد: معلمان مظلوم هستند و حقوق نیروی انتظامی ما بسیار پایین است. در شأن نیروی انتظامی ما چنین حقوقی نیست. درخواست میکنم از حضرت عالی یک بررسی مجدد بفرمایید. معلمان و نظامیان دو ستون اصلی جامعه هستند.
انتهای پیام
نظرات