• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۲
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403111510864
  • خبرنگار : 50225

امام جمعه آبادان:

انقلاب اسلامی ایران با فطرت انسان‌ها گره خورده است

انقلاب اسلامی ایران با فطرت انسان‌ها گره خورده است

ایسنا/خوزستان امام جمعه آبادان با بیان اینکه هیچکدام از انقلاب‌های جهان ویژگی انقلاب اسلامی را نداشته است، گفت: به دلیل اینکه انقلاب اسلامی ایران بر پایه ارزش‌های انسانی و دینی رخ داده با فطرت انسان‌ها گره خورده است.

حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین غبیشاوی در گفت‌وگو با ایسنا با تبریک دهه فجر اظهار کرد: در جهان انقلاب‌های متعددی رخ داد اما هیچکدام از این انقلاب‌ها ویژگی انقلاب اسلامی را نداشته است زیرا جوهر و ماهیت انقلاب اسلامی ایران فرهنگی، مذهبی و فکری است.

وی افزود: زمانی که ماهیت یک حرکت و انقلاب دینی باشد، شامل عدالت، نبوغ، ارزش‌های انسانی و ... است. از سوی دیگر به دلیل اینکه انقلاب اسلامی ایران بر پایه ارزش‌های انسانی و دینی رخ داده با فطرت انسان‌ها گره خورده است.

امام جمعه آبادان گفت: رهبر و بنیان‌گذار انقلاب اسلامی ایران، یک مرجع تقلید و فرهیخته دینی است که مردم نه تنها به دلیل مسائل سیاسی بلکه مراد آن‌ها این انقلاب بوده است.

غبیشاوی عنوان کرد: پایداری انقلاب اسلامی نیز به این دلیل است که مردم دیدند انقلاب اسلامی آن‌ها را مذلت و استعمار نجات داد و آن‌ها را به اوج عزت رساند بنابراین ملت هر چه نیاز بود پای انقلاب ریختند و مانند فرزند عزیز از این انقلاب صیانت کردند و شاهد پایداری این انقلاب هستیم.

وی اضافه کرد: این انقلاب به میزان اهمیتش، دشمن دارد و با روش‌های مختلف از جمله تهاجم فرهنگی و فضای مجازی، با این انقلاب دشمنی می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha