این آزمایشگاه با مشارکت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان به بهرهبرداری رسیده است. این مرکز بهعنوان یک محیط تحقیقاتی و توسعهای، فضایی برای شبیهسازی سناریوهای دنیای واقعی، آزمایش دستگاهها و سیستمهای اینترنت اشیا فراهم میکند.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان امروز (دوشنبه ۱۵ بهمن ماه) در این مراسم، اظهار کرد: این آزمایشگاه برای تیمهای فناور که قصد دارند برنامهای را اجرا و ایده خود را به محصول تبدیل کنند، راهاندازی شده است تا بتوانند هزینههای اولیه خود را کاهش دهند.
احسان ندایی افزود: با توجه به اینکه هزینه اولیه تبدیل ایده به محصول بالا بوده و دستگاههای موردنیاز نیز محدود هستند، این آزمایشگاه برای حمایت بیشتر از صاحبان ایده تجهیز شده است.
ندایی ادامه داد: ۱۵ میلیارد ریال برای تجهیز اولیه این آزمایشگاه هزینه شده است. این مرکز فرصتی را برای دانشآموختگانی که بهتازگی فارغالتحصیل شده و توان مالی بالایی ندارند، فراهم کرده تا از امکانات آن برای توسعه کسبوکار خود استفاده کنند.
آزمایشگاههای اینترنت اشیا علاوه بر تسهیل فرآیند نوآوری و توسعه فناوری، نقش مهمی در افزایش قابلیت همکاری، امنیت و اطمینانپذیری دستگاهها ایفا میکنند. این مراکز همچنین بستری آموزشی برای تعامل کارشناسان و دانشجویان ایجاد کرده و در تقویت مهارتهای موردنیاز صنعت اینترنت اشیا و کاربردهای متنوع آن در بخشهای مختلف تأثیرگذار هستند.
انتهای پیام
نظرات