• سه‌شنبه / ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۳:۱۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1403111510741
  • خبرنگار : 71974

عضو انجمن علمی دانشگاه شهید بهشتی در گفت‌وگو با ایسنا مطرح کرد

ترمیم ضایعات نخاعی با سلول‌های بنیادی از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب در حوزه پزشکی است

ترمیم ضایعات نخاعی با سلول‌های بنیادی از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب در حوزه پزشکی است

فعال حوزه دانشجویی با بیان اینکه ترمیم ضایعات نخاعی با سلول‌های بنیادی در ایران یکی از مهم ترین دستاوردهای صنعت پزشکی پس از انقلاب است، بیان کرد:این پیشرفت، نقطه عطفی در علم پزشکی کشور محسوب می‌شود. ترمیم ضایعات نخاعی تاکنون یکی از چالش‌های جدی علم پزشکی بوده و بیماران زیادی در انتظار درمان‌های مؤثر هستند

سعید احمدزاده فعال حوزه دانشجویی و عضو انجمن علمی دانشگاه شهید بهشتی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در سال‌های اخیر، پیشرفت‌های علمی ایران در عرصه‌های مختلف شتاب گرفته و نام پژوهشگران ایرانی در بسیاری از فهرست‌های معتبر جهانی دیده می‌شود،‌اظهار کرد: ایران به‌رغم تحریم‌ها و محدودیت‌های خارجی، توانسته است در حوزه‌های علمی و فناوری به جایگاه قابل‌توجهی دست یابد.

وی افزود: بر اساس آمارهای اعلامی ۴۲۴ پژوهشگر ایرانی در زمره پژوهشگران پراستناد برتر جهان قرار گرفته‌اند،این دستاورد نشان‌دهنده‌ی رشد کیفی تولیدات علمی کشور است. قرار گرفتن این تعداد پژوهشگر در میان پراستنادترین‌های جهان، به این معناست که تحقیقات انجام‌شده در ایران در سطح جهانی مورد توجه قرار گرفته و در پژوهش‌های دیگر استفاده می‌شود. این موضوع می‌تواند راه را برای همکاری‌های علمی بین‌المللی و همچنین جذب حمایت‌های بیشتر برای تحقیقات داخلی هموار کند.

احمدزاده با بیان اینکه ترمیم ضایعات نخاعی با سلول‌های بنیادی در ایران یکی از مهم ترین دستاوردهای صنعت پزشکی پس از انقلاب است، بیان کرد:این پیشرفت، نقطه عطفی در علم پزشکی کشور محسوب می‌شود. ترمیم ضایعات نخاعی تاکنون یکی از چالش‌های جدی علم پزشکی بوده و بیماران زیادی در انتظار درمان‌های مؤثر هستند. دستیابی به این فناوری، علاوه بر بهبود زندگی بیماران، می‌تواند ایران را به یکی از مراکز مهم درمانی در این حوزه تبدیل کند و مانع خروج بیماران برای درمان به خارج از کشور شود.

وی با اشاره به جایگاه پانزدهم ایران در زمینه تولید علم در جهان قرار دارد،‌ اظهار کرد: این رتبه، نشان از سرمایه‌گذاری‌های گسترده در حوزه علم و فناوری دارد. اگرچه در گذشته بیشتر به کمیت مقالات علمی توجه می‌شد، اما اکنون کیفیت پژوهش‌ها نیز افزایش یافته است. البته، برای حفظ این جایگاه و ارتقا به رتبه‌های بالاتر، نیاز به حمایت بیشتر از پژوهشگران، تأمین بودجه‌های تحقیقاتی و تقویت ارتباط بین دانشگاه و صنعت داریم.

این فعال حوزه دانشجویی با بیان اینکه رونمایی از داروی ضدسرطان ایرانی با هزینه‌ای کمتر از نمونه خارجی نشان می‌دهد که ایران به توانمندی بالایی در حوزه داروسازی دست یافته است، بیان کرد: کاهش هزینه‌های درمان، یکی از مهم‌ترین چالش‌های نظام سلامت است و تولید داروی داخلی باعث کاهش وابستگی به واردات و افزایش دسترسی بیماران به درمان‌های مؤثر می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha