«صادق صفربیگی» در دیدار با سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اظهار کرد: حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و مشاغل نوین و نوظهور مرتبط با این حوزه، بستر ارزشمند و بسیار مهمی برای توسعه اقتصادی و تحول همهجانبه در جامعه، دولت و اقتصاد فراهم کرده است، اما در استان ما همچنان نگاههای سنتی به اقتصاد و اشتغال وجود دارد که سبب شده کمتر به این حوزه جدید عنایت شود. ️
وی خاطرنشان کرد: نگاه سنتی حاکم بر بخش اقتصاد مانع حضور حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در شوراهای فرادستی از جمله کارگروه دولت الکترونیک، شورای برنامهریزی و کارگروه اشتغال استان شده است و لذا نیاز به بازنگری و بازتعریف حوزه اقتصادی مبتنی بر انقلاب اطلاعات و ارتباطات و شکلگیری اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی است.
رئیس هیئت مدیره نظام صنفی رایانه استان ایلام ضمن اشاره به وجود ۳۸۴ عضو نظام صنفی رایانهای شامل شرکتها، فروشگاهها و اشخاص حقیقی و مشاوران گفت: اعضاء سازمان نصر استان با سرمایهگذاری بیش ۱۴۰۰ میلیارد ریالی زمینه اشتغال مستقیم ۱ هزار و ۲۰۰ نفر را فراهم کرده، ولی ظرفیت فارغ التحصیلان این حوزه به مراتب بیش از این عدد است که با برنامه ریزی و توانمند سازی آنها به اشتغال پایدار و نوآرانه تبدیل شود.
وی عدم وجود اطلاعات دقیق از تعداد فارغ التحصیلان بیکار استان به ویژه در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را از نواقص عمده نظام برنامهریزی و اجرایی استان برشمرد و گفت: ضرورت دارد در خصوص شناسایی، ساماندهی و توانمندسازی منابع انسانی تحصیل کرده جویای کار این حوزه تدبیر شایسته به عمل آید.
رئیس سازمان نصر استان، تشکیل میز هوش مصنوعی در استان را پیشنهاد کرد و گفت: در استانهای دیگر گامهای اولیه در این زمینه برداشته شده است و لازم است در استان ما نیز به این مهم توجه شود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی نظام صنفی رایانه استان ایلام، وی با اشاره به مشکلات سامانه ستاد خواستار توجه جدی و استفاده از ظرفیت فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و دیگر حوزه های اقتصادی استان در انجام پروژههای درون استانی شد.
انتهای پیام
نظرات