• دوشنبه / ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۹:۰۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403111510541
  • خبرنگار : 50201

یک مسئول در منابع طبیعی مازندران-نوشهر خواستار شد

 ضرورت بازنگری در قانون بازدارندگی قاچاق چوب

 ضرورت بازنگری در قانون بازدارندگی قاچاق چوب

ایسنا/مازندران فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-نوشهر با بیان اینکه خواستار بازنگری در قانون قاچاق چوب هستیم تا بازدارندگی قوانین در جامعه احساس شود، گفت: قوانین باید بازدارنده باشد اما وقتی در کیفری بدل از حبس به جریمه نقدی تبدیل شده و حمل قاچاق هم تعزیراتی می‌شود این قانون بازدارنده نیست.

سرهنگ محسن مرادی صادق در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به عملکرد ۱۰ ماهه این اداره کل، اظهار کرد: در این مدت تعداد ۲۲۸ فقره پرونده ماده ۴۸ در حوزه قاچاق چوب تشکیل شد که ۳۴۵ متر مکعب چوب، ۴۸۶ استر هیزم و ۲۰ هزار و ۱۶۴ کیلوگرم خاک جنگلی کشف شد.

وی با اشاره به دستگیری، بازداشت و توقیف وسایل نقلیه متخلف، افزود: در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۱۶ نفر دستگیر و تعداد ۱۳۷ دستگاه خودرو و ۴۰ دستگاه تجهیزات مرتبط کشف و ضبط شد.

وی از ۱۹ فقره خلع‌ید بر اساس حکم قضایی به مساحت ۶ هکتار خبر داد و گفت: طی ۱۰ ماهه گذشته در اجرای تبصره ذیل ماده ۵۵ به تعداد ۲۲۶ فقره به مساحت ۶۳ هکتار وهمچنین ماده ۵۵ به تعداد ۲۵ فقره به مساحت ۴.۵ هکتار اجرا شد که در مجموع ۷۴ هکتار به ارزش ۶ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان آزاد سازی شد.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-نوشهر تصریح کرد: در حوزه چرای غیر مجاز دام نیز تعداد ۱۰۱ پرونده ماده ۴۴ تعلیف غیر مجاز دام به تعداد ۱۸ هزار و ۴۳۷ واحد دامی تشکیل  شد.

سرهنگ مرادی صادق از کاهش قابل توجه حریق در غرب مازندران خبر داد و گفت: با کمک نیروهای یگان حفاظت و نیروهای مردمی و بسیج در حوزه اطفای حریق تعداد هفت فقره به مساحت ۴.۸۳ هکتار در جنگل‌های حوزه اداره کل انجام شد.

وی خاطر نشان کرد: یکی از اقدامات اداره کل منابع طبیعی غرب مازندران پوشش قرار دادن محورهای مواصلاتی غرب به شرق است که گروه یگان ویژه حفاظت ما حضور مستمر دارد و برای کنترل تردد خوردوهایی که به سمت شرق می‌روند حضور مستمر دارند.

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران نوشهر ادامه داد: گروه ضربت واحدهای اداره کل منابع طبیعی غرب مازندران گشت شبانه روزی در سطح حوزه دارند که هرگونه تخریب، تصرف و قطع درخت اطلاعات را باهم ردو بدل می‌کنند و در این اکیپ و گروه سریعا به محل اعزام می‌شوند.

سرهنگ مرادی صادق تاکید کرد: یکی از مهم ترین درخواست‌های حفاظت منابع طبیعی، مسلح کردن نیروه‌های یگان حفاظت برای مقابله با متخلفان و قاچاقچیان چوب است که در دستور کار فرمانده یگان حفاظت کشور قرار گرفته است.

وی با تاکید بر اینکه اگر کسی تعدد تخلف داشته باشد باید برخورد قانونی شدت یابد، افزود: برای نجات جنگلهای هیرکانی نیازمند اصلاح قوانین از سوی نمایندگان مجلس هستیم.

مرادی صادق با اعلام اینکه در صیانت از جنگل قانون بازدارندگی باید به درستی اعمال شود، تصریح کرد: دپوهای چوب محل تجمع چوب آلات قاچاق شده است. به طور مثال، چوب الات از مبدا به مقصد بدون واسطه حمل می‌شود در حالیکه دپوی چوب پای واسطه را باز می‌کند و منجر به قاچاق می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha