علیرضا شهنوازان فرماندار تفتان امروز در بازدید از معدن طلای تفتان گفت: یک شرکت خصوصی با ایجاد سد باطله و در دستور کار قراردادن بذرپاشی ۱۰۰ هکتار از مراتع و اجرای طرح های آبخیزداری برای جلوگیری از تخریب محیط زیست برنامه ریزی و هدف گذاری داشته است.
وی اظهار کرد: در راستای تعهدات اجتماعی نیز برای ساخت جاده دسترسی روستاییان، ایجاد فضاهای آموزشی، بهداشتی، اشتغال افراد بیکار و اهدای بسته های آموزشی و فرهنگی اقدامات مهمی را در حوزه تفتان انجام داده است.
شهنوازان تاکید کرد: در بازدید امروز کارشناسان محیط زیست نیز مهمترین مشکلات، معضلات و مخاطرات زیست محیطی مورد بررسی قرار گرفت.
الهه کیخا مدیر حفاظت محیط زیست شهرستان خاش و تفتان نیز گفت: تاکنون مجوزهای زیست محیطی برای راه اندازی و فعالیت معدن طلای تفتان صادر و نظارتهای لازم نیز قبل و حین و بعد از فعالیت آن صورت گرفته و همچنان این روند در دستور کار محیط زیست قرار دارد.
جواد ماهر، مدیرعامل کارخانه طلای تفتان با اشاره به اینکه این کارخانه ظرفیت تولید سالانه ۱۱ هزار کیلوگرم شمش طلا را دارد، گفت: این کارخانه با طراحی و تجهیزات کاملاً ایرانی در مدت زمان بسیار کوتاهی احداث شده و اکنون در مرحله تولید آزمایشی قرار دارد.
وی ادامه داد: ظرفیت تولید اولیه کارخانه ۵۰۰ کیلوگرم شمش طلا در سال است که در آینده به ۱۰۲۰ کیلوگرم افزایش خواهد یافت.
وی گفت: با توجه به برنامهریزیهای انجام شده، بخش عمدهای از نیروی کار مورد نیاز معدن طلای تفتان و کارخانهی استحصال آن از میان اهالی بومی تامین شده و این امر علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار به توانمندسازی نیروی کار محلی نیز کمک شایانی خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات