سهراب صحرایی در جمع خبرنگاران با تشریح دستاوردهای استان کرمانشاه در حوزه شیلات در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: فعالیتهای شیلاتی قبل از انقلاب فقط در استانهای ساحلی ( شمال و جنوب) انجام میشد اما به برکت انقلاب اسلامی فعالیتهای شیلاتی در استان کرمانشاه هم اینک در قالب اداره کل در حال انجام است.
وی با اشاره به دستاوردهای حاصل شده در حوزه شیلات، اظهار کرد: افزایش سرانه مصرف آبزیان از کمتر از ۲۵۰ گرم در قبل از انقلاب به ۱۰ کیلو و ۲۰۰ گرم در سال، افزایش تولید آبزیان پرورشی از ۱۰ تن در قبل از انقلاب به حدود ۲۳ هزار تن در سال ۱۴۰۲ با کسب رتبه نخست تولید ماهیان گرمابی در بین استانهای غیر ساحلی با میزان تولید ۸۰۰۰ تن ماهی گرمابی، خاویاری و تولید در منابع آبی و کسب رتبه ششم در تولید ماهیان سردابی کشور با میزان تولید ۱۳ هزار و ۶۸۵ تن در سال گذشته از جمله این دستاوردها است.
وی افزود: همچنین به برکت انقلاب بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان گرمابی در آبهای داخلی کشور در شهرستان قصرشیرین با وسعت بیش از ۸۰۰۰ هکتار و مجتمع های پرورش ماهیان سردابی با ۲۳۸ باب مزرعه ماهی قزل آلا در شهرستانهای دالاهو، پاوه و جوانرود ایجاد شده است.
صحرایی گفت: ایجاد بیش از ۸۰ باب مزرعه منفرد پرورش ماهیان سردابی در شهرستانهای استان با ظرفیت تولید سالانه بیش از۴۰۰۰ تن ماهی قزلآلا از دیگر دستاوردهاست که این تعداد پیش از انقلاب فقط یک مزرعه بوده است.
وی راهاندازی مجتمعهای پرورش ماهی در قفس در دریاچه پشت سدهای مخزنی استان در شهرستانهای گیلان غرب، قصرشیرین و سنقر و راهاندازی کارگاههای تکثیر و پرورش ماهیان زینتی در شهرستانهای کنگاور، کرمانشاه و سنقر با ظرفیت تولید بیش از پنج میلیون قطعه در سال را از دیگر دستاوردهای انقلاب در حوزه شیلات استان عنوان کرد.
مدیرکل شیلات استان ادامه داد: صادرات انواع آبزیان پرورشی از مرزهای استان از دیگر افتخارات حوزه شیلات پس از انقلاب است که در سال گذشته بیش از ۲۳۱۲ تن ماهی خوراکی و ۳۶۱ هزار و ۴۰۰ قطعه ماهی زنده کپور از استان صادر شد، اما قبل از انقلاب هیچگونه صادراتی از مرزهای استان انجام نمیشد.
انتهای پیام
نظرات