به گزارش ایسنا، وزرای خارجه کشورهای آلمان، فرانسه و انگلیس در بیانیه مشترکی نگرانی خود را نسبت به ممنوعیت اعمال شده بر فعالیت آژانس امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطینی سازمان ملل (اآنروا) از سوی رژیم صهیونیستی ابراز کردند.
وزرای خارجه این سه کشور در بیانیه مشترک خود از رژیم صهیونیستی خواستند این ممنوعیت را اعمال نکند.
آنها در ادامه تاکید کردند: «در حال حاضر هیچ تشکل دیگر یا آژانس بینالمللی توان یا زیرساخت لازم برای انجام ماموریتهای آنروا را نداشته و یا تخصص آن را ندارد.»
به گزارش شبکه خبری «اسکای نیوز عربی»، این سه دیپلمات اظهار کردند: «آنروا در واقع پناهگاه اصلی آوارگان فلسطینی در کرانه باختری از جمله قدس شرقی بوده و عنصری کلیدی در مقابله با بحران انسانی در نوار غزه است.»
پارلمان رژیم صهیونیستی ۲۸ اکتبر ۲۰۲۴ با اکثریت آرا به طور نهایی ۲ قانونی را تصویب کرد که شامل منع فعالیتهای آنروا در اراضی فلسطین و سلب امتیازات و تسهیلات آن و منع هرگونه تماس رسمی با آن بود. رژیم صهیونیستی به آژانس آنروا دستور داد از پنجشنبه گذشته ۳۰ ژانویه فعالیتهای خود را متوقف کند.
این رژیم پس از طرح ادعاهایی درباره دست داشتن نیروهای این آژانس امدادرسان در حملات هفتم اکتبر ۲۰۲۳، مانع از فعالیت آن و نیز همکاری مسوولان صهیونیست با این سازمان شد.
از سوی دیگر قاهره امروز شنبه میزبان نشست ۶ کشور عربی اردن، مصر، قطر، عربستان، امارات و فلسطین برای بررسی تحولات منطقه، تثبیت آتشبس در نوار غزه و راههای حمایت از آنروا است.
به گزارش تلویزیون اردنی «المملکة»، در این نشست وزرای خارجه کشورهای اردن، مصر، قطر، عربستان و امارات و نیز «حسین الشیخ» دبیرکل کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) و دبیرکل اتحادیه عرب حضور خواهند داشت.
طبق اعلام این رسانه اردنی، طرفهای شرکتکننده تحولات منطقه، بهویژه تلاشهای انجام شده برای تثبیت توافق آتشبس در غزه، انتقال کافی و مستمر کمکهای بشردوستانه به تمامی نقاط نوار غزه و لزوم حمایت از آنروا و تقویت آن جهت عمل به ماموریتش را مورد بررسی قرار خواهند داد.
انتهای پیام
نظرات