امیر حسن زاده امروز هشتم بهمن ماه در مراسم افتتاحیه پنجمین نمایشگاه زنجیره فولاد، مس و انرژی در کرمان ضمن تشکر از برگزارکنندگان نمایشگاه اظهار کرد: ما همچنان بر این موضوع مهم تاکید داریم که وزارتخانه تخصصی معدن را میخواهیم و در سفر چند روز آینده وزیر صمت به استان این موضوع کارشناسی را باز هم درخواست میکنیم.
وی با اشاره به اینکه استان کرمان معروف به بهشت معدنکاری ایران است، افزود:در حال حاضر در جنوب کرمان هفت کارخانه طلا، کنسانتره مس، تیتانیوم و ... داریم و ظرفیت خیلی بیش از این است و این منطقه در حال تبدیل به قطب معدنی است.
حسن زاده ضمن تاکید بر لزوم همکاری شرکتهای بزرگ معدنی با واحدهای کوچک تصریح کرد: با وجود شرکتهای بزرگ استان، نیاز به سرمایهگذاری از بیرون نداریم و باید شرکتهای بزرگ و کوچک در قالب منظومه اقتصادی دیده شود و شرکتهای بزرگ از جمله مس و گل گهر استان کرمان را اولویت نخست سرمایهگذاری قرار دهند و همچنین تاکید داریم خریدهایشان را از داخل استان انجام دهند.
به گزارش ایسنا، شهباز حسن پور نماینده مردم کرمان و راور در مجلس نیز در این مراسم اظهار کرد: صنعت و معدن ظرفیت بزرگ استان کرمان است و از دست اندرکاران برگزاری نمایشگاه قدردانی میکنم.
وی با اشاره به سفر وزیر صمت در پایان هفته جاری به استان کرمان بیان کرد: از همراهی رسانهها تشکر میکنم که تکمیل کننده کارها و همیشه همراه هستند و این اقدامات را به تصویر میکشند.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وضعیت نمایشگاه بینالمللی جنوبشرق بیان کرد: این مکان باید در حد جایگاه بینالمللی امکانات داشته باشد و وضعیت نورپردازی، امکانات رفاهی و ... باید ساماندهی شود.
وی با بیان اینکه انتظار بیشتری از انجمن قطعهسازان استان کرمان داریم، گفت: معاون اقتصادی استاندار زحمت زیادی برای صنعت و معدن کرمان کشیده و برگزاری این نمایشگاه یکی از اقدامات اوست.
همچنین دکترمهدی بازمانده رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمان از برپایی غرفه صنعتی معدنی و فناوری هماتیت وابسته به این نهاد در پنجمین نمایشگاه زنجیره تامین فولاد، مس و انرژی خبر داد و افزود: جهاد دانشگاهی به واسطه فراوری منابع هماتیتی و تولید کنسانتره مناسب خوراک کارخانههای گندله، جزء واحدهای فراوری زنجیره تولید فولاد است.
انتهای پیام
نظرات