فرهاد فروزی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به پیگیریهایی که برای افزایش تعداد ایستگاههای لرزهنگاری سطح استان انجام شده است، گفت: کارهای راهاندازی این دو ایستگاه نهایی شده و امیدواریم قبل از پایان راهاندازی شوند.
وی درباره جانمایی این دو ایستگاه نیز گفت: یک ایستگاه در شهر کرمانشاه و در محوطه دانشگاه رازی و ایستگاه دیگر در ارتفاعات مشرف به سرپلذهاب در منطقه «سرمیل» راهاندازی خواهد شد.
مسئول شبکه لرزهنگاری کرمانشاه با بیان اینکه در حال حاضر یک ایستگاه لرزهنگاری برای پوشش جنوب شهر کرمانشاه در سراب قنبر داریم، افزود: ایستگاه محوطه دانشگاه رازی نیز برای پوشش شمال شهر کرمانشاه راهاندازی میشود.
فروزی هزینه راهاندازی هر یک از این ایستگاهها را بین ۲۵ تا ۳۰ میلیارد ریال برآورد کرد.
به گفته مسئول شبکه لرزهنگاری کرمانشاه با راهاندازی این دو ایستگاه جدید، مجموع ایستگاههای لرزهنگاری موجود در سطح استان کرمانشاه به هشت ایستگاه افزایش خواهد یافت.
فروزی از نیاز استان کرمانشاه به ۱۳ ایستگاه لرزهنگاری برای پوشش کامل تمام چشمههای لرزهخیز استان خبر داد و تاکید کرد: پیگیر راهاندازی ایستگاههای دیگر در سطح استان نیز هستیم.
وی با اشاره به لزوم افزایش ایستگاههای لرزهنگاری سطح استان، خاطرنشان کرد: از دادههای این ایستگاهها برای پایش رفتار گسلها استفاده میشود و اگرچه زمان، مکان و بزرگی یک زلزله تاکنون با دانش بشر قابل پیشبینی نبوده، اما وجود ایستگاههایی که تمام رخدادهای لرزهای را به صورت کامل ثبت و پردازش کند، میتواند به میزان زیادی برای پیش آگاهی درباره وقوع احتمالی زلزلهها موثر باشد.
انتهای پیام
نظرات