• یکشنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۳
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1403110704916
  • منبع : پایگاه‌های خبری

بالاخره کنترل تلویزیون دست کی باید باشه؟

بالاخره کنترل تلویزیون دست کی باید باشه؟

بیشتر ما این صحنه رو تجربه کرده‌ایم؛ بابا پای اخبار نشسته، مادر دنبال سریال محبوبش است، بچه‌ها هم التماس‌کنان می‌گویند: "فقط یک کارتون!" واقعاً چرا کنترل تلویزیون این‌قدر مهم است؟

به گزارش ایسنا، به نقل از تبیان، طبق تحقیقات انجام‌شده توسط مؤسسه رسانه‌ای Pew، در ۶۳٪ خانواده‌ها، بیشترین چالش تلویزیونی بر سر انتخاب برنامه و کنترل اتفاق می‌افتد و هرکدام از اعضای خانواده واکنش متفاوتی دارند. این آمار نشان می‌دهد تلویزیون می‌تواند یکی از عوامل تنش یا تقویت تعامل در خانواده باشد.

چرا باباها معمولاً کنترل را می‌خواهند؟

دکتر امیلی مورگان، راانشناس خانواده، در این‌باره می‌گوید: "برای خیلی از پدرها، کنترل تلویزیون حس قدرت و مدیریت را تداعی می‌کند. این کنترل به نوعی نماد آرامش بعد از یک راز سخت کاری است." از طرفی، بچه‌ها تلویزیون را به‌عنوان وسیله تفریح و شادی می‌بینند، در حالی که برای مادرها، تلویزیون گاهی تنها راه استراحت و سرگرمی شخصی است.
 

چطور این جنگ‌ها را به صلح تبدیل کنیم؟

۱. تعریف زمان‌بندی
مثلاً ساعت ۸ تا ۹ اخبار برای بابا، ۹ تا ۱۰ سریال مامان، و بعد وقت کارتون بچه‌ها. برنامه‌ریزی باعث احترام به نیاز همه اعضای خانواده می‌شود.

۲. مشترک تماشا کنید
یک فیلم خانوادگی آخر هفته را انتخاب کنید که همه از آن لذت ببرند. مثلاً فیلم‌های انیمیشنی یا فیلم‌های کمدی که برای همه جذاب باشند. این کار علاوه بر آرامش، باعث تقویت ارتباط خانوادگی می‌شود.

۳. از تکنولوژی کمک بگیرید
امروز با داشتن گوشی، تبلت یا سرایس‌های استریم هرکس می‌تواند برنامه دلخواهش را ببیند.
 

زمان بدون تلویزیون

یک شب در هفته را به بازی‌های دسته‌جمعی یا گفت‌وگو اختصاص بدهید؛ جای تلویزیون را با خنده و صمیمیت پر کنید. مثلاً می‌توانید بازی‌های کارتی یا بازی‌هایی مثل پانتومیم انجام بدهید.
این کشمکش‌ها شاید کوچک به نظر برسد، اما وقتی مدیریت شود، می‌تواند تلویزیون را از یک عامل تنش به ابزاری برای اتحاد تبدیل کند.

**مؤسسه «Pew Research Center» یک سازمان مستقل و غیرانتفاعی در آمریکاست که تحقیقات عمیقی در زمینه مسائل اجتماعی، رسانه‌ها، تکنولوژی و... انجام می‌دهد. 

*بازنشر مطالب دیگر رسانه‌ها در ایسنا به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان می‌باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha