• شنبه / ۶ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۱:۴۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403110604033
  • منبع : نمایندگی فارس

مدیرعامل آب و فاضلاب استان خبر داد:

اصلاح و توسعه بالغ بر ۶۲۷ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع آب در فارس

اصلاح و توسعه بالغ بر ۶۲۷ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع آب در  فارس

ایسنا/فارس مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان فارس از اصلاح و توسعه بالغ بر ۶۲۷ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع در شهرها و روستاهای استان، طی ۱۰ ماه گذشته خبر داد.

علی شبانی امروز، ۶ بهمن در نشست آب و فاضلاب فارس گفت: ماه‌های پر تلاشی را در حوزه تأمین آب شرب مردم فارس در ۱۰ ماه گذشته پشت سر گذاشتیم و بحمد الهی این تلاش‌ها در افزایش رضایت‌مندی مردم موثر بوده است.

وی بیان کرد: بحمدالله با برنامه‌ریزی مدون قبلی و تلاش مضاعف، طی ماه‌های گذشته بروز تنش آبی شهرها و روستاهای استان مدیریت شد و خوشبختانه تلاش‌های صورت گرفته به نتیجه رسید و فعلا وضعیت مطلوبی را در غالب مناطق استان شاهد هستیم. 

شبانی تصریح کرد: علاوه بر ذخائر سدها، چشمه‌ها، قنات‌ها و ... تأمین بخش غالب آب شرب مردم استان فارس از طریق چاه‌ها تأمین می‌شود که کاهش بارندگی مناسب در برخی نقاط استان موجب خروج تعدادی از منابع آب و تعدادی از چاه‌ها از مدار بهره‌برداری شد.

وی افزود: همچنین تحت پوشش قرار گرفتن مشترکین جدید ایجاب می‌کند تا طرح‌های توسعه‌ای جدیدی در حوضه آبرسانی طراحی و اجرا شود که این شرکت در همین راستا طی ۱۰ ماه گذشته، علاوه بر اقدامات فنی و مهندسی گسترده با هدف نگهداشت و ارتقاء کمی و کیفی آب منابع موجود، به منظور تأمین آب شرب مشترکین جدید و قدیم آب شرب، اقدام به حفر یا کف شکنی ۹۳حلقه و تجهیز و برق رسانی ۳۶ حلقه چاه، اصلاح و توسعه افزون بر۶۲۷ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع، مشتمل بر اصلاح و توسعه بیش از ۲۳۵کیلومتر خط انتقال آب، اصلاح و توسعه بالغ بر ۳۹۲ کیلومتر شبکه توزیع آب در شهرها و روستاهای استان کرده است. 

مدیرعامل آب و فاضلاب فارس تصریح کرد: احداث شش هزار و ۲۰۰ متر مکعب مخزن ذخیره آب شهری و هفت هزار و ۷۵۳ مترمکعب مخزن روستایی از دیگر فعالیت‌های شرکت آبفا فارس در این بازه زمانی بوده است.

شبانی با اشاره به این موضوع که همزمان با اجرای طرح های فنی و مهندسی، تدوین و اجرای برنامه‌های فرهنگی مناسب در زمینه مدیریت مصرف آب نیز الزامی و مکمل فعالیت‌هاست، گفت: وضعیت منابع آب به گونه‌ای است که باید به جای تلاش جهت ایجاد منابع جدید آب شرب، مدیریت تقاضا و اصلاح الگوی مصرف در دستور کار و توجه جدی‌تر قرار گیرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۳:۵۳

لطفا به فریاد روستای گیاهزار برسید ما بچه کوچک داریم نیازمند آب شرب و لوله کشی هستیم