• پنجشنبه / ۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۲:۳۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403110403304
  • خبرنگار : 50201

مدیرکل منابع طبیعی  مازندران-نوشهر اعلام کرد

بازگشت ۷۴ هکتار از اراضی مازندران به عرصه‌های منابع طبیعی

بازگشت ۷۴ هکتار از اراضی مازندران به عرصه‌های منابع طبیعی

ایسنا/مازندران مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-نوشهر با اشاره به صدور حکم برای ۲۴۶ فقره پرونده تخلف تصرف اراضی ملی، گفت: ۷۴ هکتار از اراضی ملی در غرب مازندران از دست متجاوزان خارج و به بیت‌المال بازگردانده شد.

مهرداد خزایی پول پنج‌شنبه ۴ بهمن در جمع خبرنگاران با اشاره به برخورد قاطع با متصرفان اراضی ملی، اظهار کرد: با پیگیری‌های به عمل آمده و حمایت دستگاه قضا،  از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از ۲۴۶ مورد رفع تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی با قاطعیت صورت گرفته شد.

وی افزود: براین اساس در اجرای این احکام که با همراهی نیروی انتظامی شهرستان‌ها صورت گرفت. مساحت ۷۴ هکتار از اراضی ملی با ارزش ریالی بیش از سه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان از دست متصرفان و متجاوزین خارج و به انفال و بیت‌المال بازگردانده شد.

وی با اشاره به ممنوعیت ساخت و ساز در اراضی جنگلی و جلگه‌ای، گفت: با ورود منابع طبیعی و حمایت قاطع دستگاه قضایی با مصوبه شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان مازندران، مالکان چندین قطعه ۱۰ هکتاری که در شهرستان‌های نوشهر، چالوس و عباس آباد تغییر کاربری داده بود، تمامی ساخت و سازها غیرقانونی تخریب و اراضی مورد نظر باید بر اساس مفاد قرارداد منعقده در راستای طرح‌های زراعت چوب، کشاورزی و باغداری بازگردند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران نوشهر تصریح کرد: با توجه به اینکه استان مازندران هدف بسیاری از گردشگران و سرمایه گذاران است و ارزش اراضی زراعی، باغی و نهایتا میزان تجاوز و چشم طمع به اراضی ملی افزایش یافته است لذا نیروهای متعهد یگان حفاظت با تلاش بیش از پیش از هرگونه دست درازی به اراضی ملی جلوگیری و در صورت مشاهده برخورد قاطع خواهد کرد.

خزایی پول با تشریح وظایف و تکالیف قانونی مربوط به یگان حفاظت منابع طبیعی ادامه داد: مجموعه منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان‌ها در راستای حراست از اراضی ملی از تمام ظرفیت‌های موجود بهره برده است و اجازه سوءاستفاده به زمین خواران و افراد سودجو را نخواهد داد.

وی در ادامه ضمن هشدار به متصرفان گفت: کسانی که برخلاف ضوابط و مقررات قانونی اقدام به تصرف اراضی ملی و یا ساخت و ساز در اراضی جنگلی جلگه‌ای نمایند، قطعا بناهایی که ساخته‌اند تخریب می‌شود و با متخلفین در هر مقامی که باشند با جدیت و قاطعیت برخورد خواهد شد.

خزایی پول توصیه کرد: افراد پیش از احداث هر نوع بنایی در زمین‌هایی که خریداری کرده‌اند حتما از طریق سامانه‌های مربوطه و دستگاه‌های مرتبط استعلامات لازم را اخذ نمایند تا دچار ضرر و زیان نشوند.

این مسئول تاکید کرد: تلفن گویای ۱۵۰۴ امداد جنگل و مرتع و سامانه ۱۳۹ بصورت شبانه روزی آماده دریافت هر گونه گزارشات مردمی در حوزه منابع طبیعی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۶:۳۴

سلام ،دست تک تک عزیزان ک از منابع دولت و ملت محافظت میکنن و از دست سود جویان نجات میدن ،لطف کنید از تالش و زمینهای اونجا گزارش بگیرید ک سود جویان زمین ها غارت کردن

avatar
امروز ۱۶:۵۵

سلام مدتی است دامنه های زیبای سهند تبریز مخصوصا اراضی چاوان که جزو منابع طبیعی بوده و حفظ آنها واجب شرعی است، توسط عده‌ای زمینخوار حرفه‌ای مورد تعرض قرار گرفته و در پی تغییر کاربری هستند. لطفا منعکس کنید

avatar
امروز ۱۷:۱۷

جنگل خواری درخت خواری درمازندران بیدادمیکنه چرا بازدید میدانی ازجنگلها ندارید

avatar
امروز ۱۷:۳۰

سلام لطفا جلوی زمین‌خواران را در تبریز بگیرید به جان دامنه سهند افتاده‌اند مثل اراضی چاوان که کلا دامنه زیبای سهند است ایجاد کوه میلیونها سال طول می‌کشد نباید آنها را تخریب کرد آنها موهبات الهی هستند