علیرضا کاظمی در نشست برنامهریزی و توسعه خوزستان که امشب (۴ بهمنماه) در شهرک نفت اهواز برگزار شد، اظهار کرد: آموزش و پرورش خوزستان ۷ درصد جمعیت دانشآموزی کشور را دارد و با داشتن ۶ هزار مدرسه تقریبا ۶ درصد از فضاهای آموزشی کشور را به خود اختصاص داده است. این موارد نشان میدهد این وضعیت مناسب نیست.
به گزارش ایسنا، وی افزود: میانگین سرانه آموزشی کشور حدود ۵.۴۵ مترمربع است و این در حالی است که سرانه آموزشی در خوزستان ۴.۹۲ مترمربع است بنابراین فاصله قابل ملاحظهای با میانگین سرانه آموزشی کشور دارد.
کاظمی گفت: یک منطقه آموزشی در خوزستان سرانه آموزشی کمتر از ۳ مترمربع دارد و ۱۸ منطقه از مجموع ۴۰ منطقه از میانگین کشور عقبتر هستند هر چند ۲۲ منطقه شرایط بهتری دارند اما برای رسیدن به میانگین سرانه آموزشی کشور به ساخت ۵۰۰ هزار مترمربع فضای آموزشی جدید نیاز است.
وی عنوان کرد: ۳۲۹ پروژه آموزشی در استان خوزستان در حال اجرا هستند که امیدوارم از محل مصوبات سفر این پروژهها تکمیل شوند و سرانه آموزشی استان در حد قابل ملاحظهای افزایش یابد.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به رتبه نخست خیرین مدرسهساز خوزستانی در سطح کشور، گفت: خرید تجهیزات هنرستانی در سه سال گذشته در استان خوزستان رشد ۱۰۰ برابری داشته و بیش از یک هزار و ۷۳۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی و استانی در این استان هزینه شده است.
وی عنوان کرد: نظام مسائل استان خوزستان را در برشهای منطقهای و شهرستانی آماده کردهایم و میتوان گفت که مساله اول یعنی مدارس سنگی و مدارس کانکسی تقریبا حلشده محسوب میشوند.
وزیر آموزش و پرورش گفت: علاوه بر اعتبارات مصوب این سفر، از محل اعتبارات متمرکز نیز ۵۰ میلیارد تومان برای تجهیزات هنرستانی و ۵۰ میلیارد تومان برای تجهیزات آموزشی خوزستان در نظر گرفته شده است. ۱۰ میلیارد تومان هم برای کیفیتبخشی به سطح آموزشی این استان نیز پیشبینی شده است.
وی افزود: سه دغدغه بسیار مهم وضعیت شبکه فاضلاب، جادههای خوزستان و بیمارستان ۶۴ تختخوابی هویزه بودند که انتظار دارند این مسائل رفع شوند.
انتهای پیام
نظرات