• پنجشنبه / ۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۵:۱۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403110403079
  • خبرنگار : 90057

نخست‌وزیر اسپانیا: میلیاردرهای فناوری می‌خواهند با کمک رسانه‌های اجتماعی دموکراسی را سرنگون کنند

نخست‌وزیر اسپانیا: میلیاردرهای فناوری می‌خواهند با کمک رسانه‌های اجتماعی دموکراسی را سرنگون کنند

نخست‌وزیر اسپانیا معتقد است که میلیاردرهای فناوری می‌خواهند از رسانه‌های اجتماعی «برای سرنگونی دموکراسی» استفاده کنند او گفت که رهبران اتحادیه اروپا را وادار به انجام اقداماتی در این راستا خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، پدرو سانچز، نخست‌وزیر اسپانیا در جریان سخنرانی در مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس گفت: «فناوری که برای آزادی ما در نظر گرفته شده بود، به ابزار ظلم به خودمان تبدیل شده است. رسانه‌های اجتماعی که قرار بود وحدت، شفافیت و دموکراسی را به ارمغان بیاورند، در عوض به ما تفرقه، رذالت و دستور کار ارتجاعی داده‌اند.»

به نوشته پالتیکو، سانچز گفت که محدودیت‌ها در طول متون و ویدئوها و همچنین عدم وجود اقدامات برای بررسی حقایق باعث می‌شود اطلاعات نادرست در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی رشد کند.

او غول‌های فناوری را متهم کرد که سایت‌های خود را برای «تفرقه و دستکاری» جامعه طراحی کرده‌اند تا با جایگزین کردن «رای‌ها به جای لایک»، برنامه‌های سیاسی شخصی خود را پیش ببرند.

این سیاستمدار سوسیالیست ابراز تاسف کرد که از همان سایت‌هایی که در ابتدا به متحد کردن مردم در سراسر جهان و تقویت تلاش‌های عدالت اجتماعی کمک کرده بودند، مانند جنبش #MeToo و اعتراضات آب و هوایی «جمعه‌ها برای آینده»، اکنون برای تمرکز «قدرت و ثروت در دستان» عده قلیلی آن هم به قیمت دموکراسی‌های ما استفاده می‌شود. 

او گفت: «آنچه واقعاً دموکراسی را محدود می‌کند، قدرت نخبگان است. «این قدرت کسانی است که فکر می کنند چون ثروتمند هستند، بالاتر از قانون هستند و می توانند هر کاری انجام دهند. به همین دلیل است که میلیاردرهای فناوری می خواهند دموکراسی را سرنگون کنند.

سانچز گفت که در نشست بعدی رهبران اتحادیه اروپا در بروکسل، او پیشنهاد خواهد کرد که این اتحادیه با اعمال مقررات و دنبال کردن مالکان میلیاردر به سمت "بازسازی مجدد رسانه‌های اجتماعی عالی" حرکت کنند.

او مبارزه با ربات‌ها و پروفایل‌های جعلی را با الزام کاربران به شناسایی دیجیتالی خود و استفاده از قانون خدمات دیجیتال برای تعقیب غول‌های فناوری که سایت‌هایشان دموکراسی را تضعیف می‌کند، پیشنهاد کرد و گفت: «اگر غذای یک رستوران مشتریان را مسموم کند صاحب حتی یک رستوران کوچک هم پاسخگو است. اگر الگوریتم‌های آنها جوامع ما را مسموم می‌کند، سرمایه داران رسانه‌های اجتماعی باید پاسخگو باشند.

سانچز به هیچ یک از صاحبان پلتفرم رسانه‌های اجتماعی خاص اشاره نکرد، اما به سخنان پیتر تیل، در سال 2009  اشاره کرد که در آن بنیانگذار PayPal - که به سطح بالایی از نفوذ در دولت ترامپ رسیده است - نوشت: من دیگر معتقد نیستم که آزادی و دموکراسی با هم سازگارند .»

سانچز پیش از این ، مالک ایکس، ایلان ماسک را به رهبری "راست افراطی بین‌المللی"، تحریک نفرت و حمایت آشکار از "وارثان نازیسم در آلمان" متهم کرد. او در یک رویداد جداگانه در داووس از اروپا خواست تا علیه "طبقه فناوری" متحد شوند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha