فرشید رضایی امروز، سوم بهمن ماه در نشست خبری خود بهمناسبت روز جهانی آموزش اظهار کرد: شهر سالم، شهری نیست که بدون مشکل باشد، بلکه شهری است که مشکلات مختلف آن براساس فرآیند پیشبینیشده قابل حل بوده و مشکلات آن در حال کاهش باشد.
وی افزود: در حال حاضر ۲۰ شهر برای تبدیل به شهر سلامت در کشور اعلام آمادگی کردهاند که این موضوع با نظر فرمانداران اعلام میشود.
وی گفت: در خراسان شمالی نیز فرمانداران شهرستانهای بام و صفی آباد، اسفراین و راز و جرگلان به این منظور به صورت اولیه اعلام آمادگی کردهاند و باید طی جلساتی با آنها به تشریح شرایط و اقدامات مورد نظر بپردازیم.
رضایی با بیان اینکه ۸۰ شاخص برای شهر سالم وجود دارد، بیان کرد: شهرهایی که به این شاخصها برسند میتواند عنوان بینالمللی شهر سالم را از سازمان جهانی بهداشت دریافت کنند.
به گفته وی، شهر سالم نیازمند هماهنگی بین بخشی است و دبیر اجرایی آن را نیز شهردار برعهده دارد و هفت کمیته نیز ذیل آن تشکیل میشود.
مدیرکل دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: شهر سالم مانند چتر بزرگ است که همه برنامههای پیشین و فعلی را تحت پوشش قرار میدهد و نشان میدهد که متولی همه این برنامهها وزارت بهداشت بوده و همه آنها نیز باید به سلامت ختم شود.
رضایی اظهار کرد: شهر سلامت شامل انسان، محیط زیست و همچنین جانوران میشود و به شاخصهای مختلفی مرتبط میشود.
وی بیان کرد: در حال حاضر دو شهر سهند و مراغه دارای گواهی بین المللی شهر سلامت هستند.
انتهای پیام
نظرات