• چهارشنبه / ۳ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۶:۵۹
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1403110302521
  • خبرنگار : 50963

عملیات بارگیری جکت سرچاهی طرح توسعه میدان مشترک گازی بلال در بوشهر

عملیات بارگیری جکت سرچاهی طرح توسعه میدان مشترک گازی بلال در بوشهر

ایسنا/بوشهر مجری طرح توسعه میدان مشترک گازی بلال از عملیات بارگیری جکت سرچاهی طرح توسعه میدان مشترک گازی بلال در شرکت ایران صدرای بوشهر خبر داد.

مهندس  احسان محمدی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در شرکت ایران صدرای بوشهر  در جریان بارگیری این سازه بتنی گفت: این جکت سرچاهی ۳هزار و ۱۰۰ تن وزن ، ۷۵ متر ارتفاع دارد و با اعتباری بالغ بر ۱۰۰۰ میلیارد تومان طراحی و آماده شده است.

وی با بیان اینکه میدان گازی بلال در خلیج‌فارس بین ایران و قطر مشترک است، اظهار کرد: این میدان در ۹۰ کیلومتری جزیره لاوان استان هرمزگان و در ۳۰ کیلومتری جنوب شرقی میدان گازی پارس جنوبی قرار دارد.

مجری طرح توسعه میدان گازی بلال تعیین تکلیف همه میادین گازی در خلیج‌فارس را مورد اولویت وزارت نفت و شرکت ملی نفت اعلام و تصریح کرد: میدان گازی بلال در خلیج‌فارس یکی از میدان‌های مشترک است که قرارداد طرح توسعه آن در دستور کار قرار گرفته است.

وی با اشاره به آغاز بارگیری سازه جکت سرچاهی پروژه میدان گازی بلال از صدرا بوشهر برای نصب در موقعیت مورد نظر تصریح کرد: این جکت به ارتفاع حدود ۷۵ متر و به وزن ۳ هزار و ۱۰۰ تن، به موقعیت پروژه میدان گازی بلال برای نصب از صدرا بوشهر حمل شد.

محمدی با بیان اینکه این سازه در عمق ۶۵ متری خلیج‌فارس مستقر می‌شود گفت: بارگیری، مهاربندی و نصب جکت سرچاهی میدان گازی بلال در مجموع در مدت ۴۰ تا ۵۰ روز زمان می‌برد.

مجری طرح توسعه میدان گازی بلال ارزش قرارداد ساخت جکت سرچاهی میدان گازی بلال را ۱۶ میلیون دلار معادل ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعلام و خاطرنشان کرد: این سازه مهم با توانمندی متخصصان، مهندسین و کارگران داخلی بر اساس برنامه زمانبندی ساخته شده است.

وی با اشاره به اینکه سازه جکت سرچاهی میدان گازی بلال دارای ۴ بخش مهندسی، خرید ساخت و نصب است، بیان کرد: در بخش مهندسی، ساخت و نصب به‌صورت ۱۰۰ درصد از توان داخلی و بومی استفاده شده و فقط بخشی از قسمت خرید، از خارج از کشور وارد شده است.

وی ادامه داد: در ساخت سازه جکت سرچاهی میدان گازی بلال یک میلیون نفر ساعت کار بدون حادثه و ۶۹۰ متر شمع‌کوبی در خلیج‌فارس و ۱۵ هزار متر جوشکاری انجام شده است.

مجری طرح توسعه میدان گازی بلال اضافه کرد: این میدان گازی روزانه ۱۴.۲ میلیون مترمکعب گاز معادل ۵۰۰ میلیون فوت مکعب گاز ترش و ۱۰ هزار بشکه میعانات گازی تولید می‌کند.

محمدی یادآور شد: این میزان گاز، معادل مصرف یکی از استان‌های بزرگ در فصل سردسیر است.

وی با اشاره به اینکه این میدان گازی مشترک گازی از سال ۱۳۹۶ آغاز شده است افزود: ظرفیت این میدان گازی ۵۰۰ میلیون فوت مکعب و ۱۰ هزار تن میعانات گازی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha