فرزاد جهانبین، امروز ۲ بهمنماه در آیین اختتامیه هفتمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی که در دانشکده مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: بیش از ۱۶ اثر در این جشنواره در سه مرحله پایش شدند که این رقم در دانشگاه آزاد اسلامی رکوردی مهم تلقی میشود.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، با انتقاد از بودجه اندک اختصاص یافته به نشریات، مطرح کرد: علیرغم تمام علاقمندیها و ظرفیتهایی که وجود دارد، نشریات در دانشگاه آزاد اسلامی در جای اصلی خود قرار ندارد. متاسفانه ۴۰۰ میلیون تومان برای ۳۴۸ نشریه فعال از مجموع ۱۶ نشریه، رقم بسیار ناچیز و مایه شرمندگی است. این وضعیت علیرغم علاقهمندی دانشجویان و با وجود بودجه کلان ۱۲۹میلیارد تومان پارسال اختصاص یافته که در حوزه فرهنگی دانشگاه، نگران کننده است.
وی افزود: با این حال برای ۳۴۸ نشریه فعال و ۱۶ هزار و ۱۰۰ اثر در مجموع، یک میلیارد هزینه شده است که در مقابل ۱۳۰ میلیارد رقم بسیار ناچیزی و اسباب شرمندگی ما لحاظ میشود. البته این نشاندهنده این است که دانشجویان چقدر با علاقمندی در این حوزه حضور دارند، خصوصا در دورهای که نوشتن طرفدار چندانی ندارد. امیدوارم بتوان با شرایط بهتری سال بعد پرچمداری جشنواره به استان دیگر تقدیم شود.
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به تجربیات خود در معاونت فرهنگی دانشگاههای مختلف، افزود: منتخبینی که در سطح بالا قرار میگیرند باید تحت آموزشهای خاص قرار بگیرند. بنابراین، باید در این آموزشها تغییرات جدی ایجاد شود.
وی بیان کرد: راهاندازی نشریات جدید با مجوزهای لازم و ایجاد پیوند میان جریان آماتوری دانشجویی و جریان حرفهای نشریات بسیار مهم است که متاسفانه جریان آماتور دانشجویی به جریان حرفهای پیوند نمیخورد که این ضعف بسیار بزرگی است.
جهانبین خاطرنشان کرد: آموزش و توانمندسازی یک فردی که معتبر باشد و بتواند این استعدادها را در فضای حرفهای تزریق کند، نیازمند یک شخصیت علمی است. مانند شورای علمی این جشنواره که عدم حضورشان، باعث میشود جشنوارهای صورت نگیرد.
معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، خاطرنشان کرد: باید در دانشگاهها استعدادها شناسایی شوند؛ متاسفانه ما سالها است که در عرصه موسیقی یک چهره برجسته نداشتهایم، درحالی که صدها دانشجو موسیقی در دانشگاهها وجود دارند.
وی ادامه داد: سیستم طراحی ما براساس نتایج رتبهبندهای ما خواهد بود. بنابراین، هر کسی که بتواند در این میدان حضور پیدا کند علاوه بر حمایتها، تضمین میکنیم که قطعا دیده شوند.
جهانبین افزود: حضور داوران برجسته کشوری در ارزیابی آثار دانشجویی، به عنوان تضمینی برای اعتبار و کیفیت این جشنوارهها است. همچنین، یکی از نکات مهم، برنامهریزی دقیق برای ورود دانشجویان به عرصه حرفهای پس از فارغالتحصیلی است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، مطرح کرد: دوران دانشجویی یک نوع آمادگی برای آینده است و مانند برق و باد میگذرد. اکنون در این دوران هرچقدر جمع شود، به جا میماند وگرنه فردا نمیتوان چنین کارهایی را انجام داد.
انتهای پیام
نظرات