• سه‌شنبه / ۲ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۱۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403110201287
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

صدور ۳هزار و ۷۰۹ جواز تاسیس در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌شرقی

صدور ۳هزار و ۷۰۹ جواز تاسیس در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌شرقی گفت: تاکنون سه هزار و ۷۰۹ جواز تاسیس در شهرک ها و نواحی صنعتی این استان برای سرمایه گذاران صادر شده است که از این تعداد ۹۵۴ مجوز مربوط به امسال است.

سهراب فیض‌زاده، روز سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: با صدور این تعداد جواز تاسیس از سال ۱۳۶۳ زمان تاسیس شهرک های صنعتی تا کنون برای ۱۰۲ هزار و ۲۷۴ نفر در این استان اشتغال ایجاد شده است که از این تعداد اشتغال ۲۷هزار و ۵۶۶ نفر مربوط به امسال است.

وی زیربنای احداث شده در شهرک ها و نواحی صنعتی استان را حدود هشت میلیون و ۸۸۹ هزار و ۹۷۶ مترمربع اعلام و اظهار کرد: برای ایجاد و راه اندازی این واحدها بیش از ۲۰۵ هزار میلیارد تومان (همت) سرمایه گذاری شده که ۵۳ همت آن در سال جاری بوده است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته با حمایت های این شرکت، ۵۸ واحد صنعتی راکد و غیرفعال استان به چرخه تولید بازگشته است، گفت: اکنون حدود ۸ درصد معادل ۲۷۰ واحد صنعتی در شهرک‌های صنعتی استان راکد و غیرفعال است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: سه هزار و ۲۴۵ واحد صنعتی دارای پروانه بهره برداری در استان وجود دارد که ۲ هزار و ۹۷۰ واحد آن در داخل شهرک های صنعتی فعال است. برای پنج هزار و ۷۰۰ واحد صنعتی مستقر در شهرک های صنعتی استان زمین واگذار شده و از این تعداد سه هزار و ۲۰۰ واحد در مرحله بهره برداری است.

وی اذعان کرد: کل اراضی شهرک های صنعتی استان ۱۰ هزار و ۵۰۰ هکتار است که حدود ۵۰ درصد از این اراضی وارد فاز عملیاتی شده و برای ۵۱ شهرک صنعتی امکانات و زیرساخت های لازم مانند آب، برق و گاز تامین شده است.

وی با بیان اینکه محدودیت و قطع برق، میلیاردها ریال به واحدهای صنعتی استان خسارت کرده است، افزود: محدودیت و قطع عرضه برق باعث کاهش ۱.۳ درصدی تولید در کل فعالیت‌های اقتصادی کشور می‌شود و با فرض تولید ناخالص داخلی ۴۲۸.۵ میلیارد دلاری کشور در سال ۱۴۰۲، ناترازی در تامین برق موجب کاهش تولید ناخالص داخلی معادل ۵.۶ میلیارد دلار می شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی این شرکت، فیض‌زاده با اشاره به تاثیر قطعی برق بر تولید و فعالیت واحدهای صنعتی آذربایجان شرقی اظهار کرد: مطابق آمار سال ۱۴۰۲ زیان بار برق مصرفی از دست رفته برای واحدهای صنعتی استان معادل ۰.۸۶ دلار بر کیلووات ساعت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha