• دوشنبه / ۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۵:۲۵
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403110100579
  • خبرنگار : 50294

معاون استاندار:

کیفیت تولید آرد و نان در کردستان مطلوب نیست

کیفیت تولید آرد و نان در کردستان مطلوب نیست

ایسنا/کردستان معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان با بیان اینکە کیفیت تولید آرد و نان در کردستان مطلوب نیست، گفت: تولید آرد و نان باکیفیت از اولویت‌های اول استان است که به نظارت کافی در این حوزه نیاز است.

ارسلان ازهاری امروز (یکم بهمن) در جلسه کارگروه رصد و پایش وضعیت آرد و نان استان که در محل سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: کیفیت تولید آرد و نان یکی از موضوعات مهمی است که می‌طلبد دستگاه‌های متولی استان در این راستا برنامه‌ریزی‌های لازم را داشته باشند و به صورت ویژه به این موضوع بپردازند.

وی افزود: با توجه به اینکه نان قوت غالب مردم بوده و با سلامتی آنان مرتبط است باید نظارت و کنترل واحدهای خبازی دولتی و آزاد پز تشدید و با واحدهای متخلف برخورد شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان گفت: آمار ارائه شده حاکی از پایین بودن کیفیت نان در شهرستان‌های بانه و مریوان است که با توجه به گردشگرپذیر بودن این دو شهرستان، این وضعیت به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست.

ازهاری با تاکید بر ساماندهی واحدهای پخت نان محلی، تصریح کرد: واحدهای پخت نان محلی و کلانه پز وضعیت مناسبی ندارند و هنوز به صورت شفاف دستگاه متولی صدور پروانه کسب، نظارت، تعیین محل تهیه آرد، تصویب و ابلاغ نرخ‌نامه این واحدها مشخص نیست که می‌طلبد این موضوع تعیین تکلیف شود.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از موضوعات مهم، بحث آموزش خبازان است، لذا با توجه به اهمیت این موضوع باید یکی از شروط صدور و تمدید پروانه کسب خبازی‌ها داشتن گواهی فنی‌حرفه‌ای باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استاندار کردستان به سوخت جایگزین برای خبازی‌ها اشاره و اظهار کرد: باید شرایط دوگانه‌سوز بودن واحدهای خبازی استان فراهم شود تا در صورت نیاز از سوخت جایگزین استفاده کنند، ما نیز با پرداخت تسهیلات از این طرح حمایت می‌کنیم.

ازهاری ادامه داد: بونکرهای آرد علاوه بر اینکه ظرفیت مناسبی برای جابجایی ایمن و بهداشتی آرد است می‌تواند از عرضه خارج از شبکه و قاچاق آرد در استان جلوگیری کند، بنابراین باید به این سمت حرکت کرده و خبازی‌های استان را به بونکر آرد مجهز کنیم.

وی در پایان تاکید کرد: این کارگروه باید در شهرستان‌ها نیز به صورت مستمر برگزار شود و نظارت‌ واحدهای خبازی را به صورت جدی پیگیری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha