«علی صالحی» امروز دوشنبه اول بهمن ماه ضمن حضور در دفتر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) در یزد یکی از مهمترین اولویت این دفتر را تبدیل امور اجتماعی به دغدغه اول استان ذکر کرد و گفت: باید موضوعات اجتماعی استان همراستا با دیگر ابعاد توسه در استان مورد اهتمام و توجه مسئولان استان قرار گیرد و این بزرگترین هدف بنده در دوران مسئولیتم خواهد بود.
وی به نقش رسانهها در تحقق این مهم، گفت: اولین شرط برقرار یزد پایدار که مورد تاکید استاندار محترم است نیز برقراری توازن در حوزههای مختلف است.
وی با بیان این که امروز داشتن نگاه سنتی به موضوعات و آسیبهای اجتماعی همانند گذشته ممکن نیست، اظهار کرد: علی رغم تلاشهای مسئولان و سمنهایی که در این حوزه عاشقانه فعالیت دارند، متاسفانه به دلیل این که عمده نگاه متولیان و فعالان تاکنون به آسیبهای اجتماعی بوده و کمتر مانع تبدیل مسئله به آسیب شده است، موفق نبودهایم لذا یکی از سیاستهای استان در حوزه اجتماعی پیشگیری از بروز آسیب در جامعه با راهبردهای عملیاتی است.
صالحی از تلاش برای راه اندازی اولین مرکز نوآوری اجتماعی کشور به صورت پایلوت در استان یزد برای شناسایی مسائل اجتماعی و ارائه راهکارهایی برای جلوگیری از تبدیل آنها به آسیب در جامعه خبر داد و گفت: این مرکز به هیچ عنوان توسط تصدیگری دولتی اداره نخواهد شد.
وی گفت: این مرکز که هم اکنون مقدمات شکلگیری آن در استان در حال انجام است، مکان و حلقهی واسطی بین نخبگان دانشگاهی، سمنهای مردمی و دستگاههای اجرایی است.
وی با اشاره به فعالیت بسیاری از شرکتهای دانش بنیان در حوزه اجتماعی و بیان نمونههایی از آنها در استان، ابراز امیدواری کرد که این مرکز بتواند با ایجاد این تعامل و هم افزایی بین بخشهای مختلف منجر به کارآفرینی اجتماعی که تاکنون کمتر به آن توجه شده، باشیم.
سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استان در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر این که امروز اهتمام به مسائل اجتماعی برای استان و کشورمان یک ضرورت است، گفت: بی توجهی به این مهم باعث ایجاد سونامی آرامی در جامعه خواهد شد که سایر اقدامات و تلاشهای صورت گرفته در بخشهای اقتصادی و فرهنگی و غیره را نابود خواهد کرد.
وی از اضافه شدن شرط پیوست اجتماعی برای تصویب تمام طرحهای استان برای اولین بار خبر داد و گفت: هیچ طرحی بدون پیوست اجتماعی و اهتمام به عواقب اجتماعی آن در استان مجوز و اعتبار نخواهد گرفت.
صالحی همچنین به برنامهریزی دفتر معاونت اجتماعی فرهنگی استان در رابطه با برگزاری رویدادهای اجتماعی اشاره کرد و گفت: رویدادها از دو جنبه فراگیری آنها و نخبگانی مورد توجه است لذا رویدادهای مختلفی به همین منظور در دستور کار است.
وی یکی از برنامههای دفتر اجتماعی استان در این باره را برگزاری اردوهای دانشآموزی به صورت گسترده و مویرگی در مناطق محروم استان در سال جاری ذکر کرد و افزود: رویداد دیگری به عنوان «هفت سر» را نیز برای محیطهای دانشگاهی در نظر داریم که در این رویداد که به صورت کاملاً متنوع برگزار خواهد شد، به معرفی شخصیتهای برجسته استان در حوزههای مختلفی خواهیم پرداخت.
این مسئول با اشاره به برخی کمبودها از جمله نبود کمپ ماده ۱۶ در استان، خاطرنشان کرد: مرکز RRC یزد با اختصاص زمینی به وسعت ۲۰ هزار مترمربع از سوی ستاد مبارزه با مواد مخدر وشهرداری و معاونت عمرانی استان در دستور کار قرار گرفته و ایمدواریم فعالیت این مرکز در بخش مردان را در ایام الله دهه فجر امسال و در آینده فعالیت این مرکز در بخش بانوان معتاد متجاهر شاهد باشیم.
وی یکی دیگر از اقدامات در دستور کار دفتر امور اجتماعی استان را ایجاد خانه سمنهای استان در راستای هم افزایی و تعامل بین سمنها ذکر کرد و گفت: تحقق این ضرورت را با همکاری و مشارکت اداره کل ورزش و جوانان استان دنبال میکنیم که به همین منظور اساسنامهای در مراحل تدوین نهایی است و امیدواریم شاهد برگزاری انتخابات خانه و فعالیت آن با هدف تقویت سمنها به همت خود سمنهای استان باشیم.
صالحی در پایان از تعیین چهارشنبههای آخر هر ماه به عنوان روز اجتماعی در استان خبر داد و با بیان این که چهارشنبههای اول هر ماه نیز به عنوان روز اجتماعی در شهرستانها نامگذاری شده است، تصریح کرد: اعضای دفتر اجتماعی استانداری در روزهای اجتماعی شهرستانها، هر ماه در یکی از شهرستانهای استان به صورت فیزیکی مستقر میشوند و تمام فعالیتهای دفتر در شهرستان مذکور که در هفته جاری به میزبانی بهاباد برگزار خواهد شد، شاهد برگزاری شورای اجتماعی شهرستان، شورای سمنها و دیگر فعالیتهای دفتر در شهرستان خواهیم بود.
انتهای پیام
نظرات