حمیدرضا کریمیفرد امروز، اول بهمن در نشست شرکت توزیع نیروی برق فارس، هزینه این سامانهها را بیش از ۱۱۷ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: حدود ۹۰ درصد هزینه هر سامانه را دولت و ۱۰ درصد را خانوار متقاضی عشایری پرداخت میکند.
وی با بیان اینکه در تلاشیم تا بتوانیم ۱۸۰۰ خانوار عشایر دیگر را در سال آینده از نعمت روشنایی برخوردار کنیم، بیان کرد: از ابتدای آغاز طرح در سال ۱۳۹۹ تاکنون ۲۴۵۰ سامانه خورشیدی خورشیدی به به خانوارهای عشایری تحویل داده شده است.
کریمیفرد یادآور شد: سامانههای خورشیدی که به عشایر ارائه میشود شامل یک عدد پنل خورشیدی ۱۰۰ وات به همراه لامپها، کابلهای ارتباطی، شارژ برق شهر و کیف دستگاه است که هر خانوار عشایری با در اختیار داشتن یک پنل خورشیدی کوچک سبک و قابل حمل میتواند به راحتی برق مورد نیاز خود را برای روشن کردن چهارلامپ کم مصرف و شارژ انواع تلفن همراه، چراغ قوه و رادیو تامین کند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس مولد انرژیهای پاک و انرژیهای تجدید پذیر بودن را از مزیتهای این گونه سامانههای خورشیدی برشمرد و تصریح کرد: این سامانههای قابل حمل نقش بسزایی در زندگی عشایر دارند و علاوه بر تامین نور و روشنایی لازم امکان بهرهبرداری و شارژ تلفن همراه و سایر وسایل و امکانات الکترونیکی را در دورترین مناطق برای عشایر فراهم میآورند.
کریمیفرد با بیان اینکه قابلیت حمل آسان سامانه خورشیدی باعث میشود نصب این سامانهها توسط خود عشایر و به سهولت انجام پذیرد، ابراز امیدواری کرد: با گسترش استفاده از انرژیهای نو شاهد کاهش آثار مخرب استفاده از سوختهای فسیلی تخریب جنگلها و مراتع باشیم.
انتهای پیام
نظرات