• دوشنبه / ۱ بهمن ۱۴۰۳ / ۱۳:۲۱
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403110100448
  • خبرنگار : 50181

پیش‌بینی پیک مصرف ۹۸۸ مگاواتی برق کرمانشاه در سال آینده

پیش‌بینی پیک مصرف ۹۸۸ مگاواتی برق کرمانشاه در سال آینده

ایسنا/کرمانشاه مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه پیش‌بینی کرد پیک مصرف برق استان در تابستان سال آینده به ۹۸۸ مگاوات برسد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، محمد مرادی در سمینار همیاران انرژی که امروز (اول بهمن) با حضور تعدادی از مدیران حوزه انرژی و همچنین معلمان کرمانشاه برگزار شد، با بیان اینکه در حال حاضر با شرایط ناترازی انرژی در کشور مواجهیم، گفت: کشور ایران رتبه ۱۰ مصرف انرژی جهان را دارد و حدود ۲.۷ درصد انرژی دنیا در ایران مصرف می‌شود.

وی میزان مصرف انرژی در ایران را معادل ۳۶۵ میلیون تن نفت در سال اعلام کرد و ادامه داد: بخشی از این ناترازی انرژی و بالا بودن مصرف در کشور مربوط به برق است.

وی با اعلام اینکه میزان تولید برق امسال در کشور ۶۲ هزار مگاوات بود، اما حدود ۸۰ هزارمگاوات تقاضا داشتیم، عنوان کرد: پیش‌بینی می‌شود ناترازی ۱۸ هزار مگاواتی که در پیک مصرف امسال با آن مواجه بودیم، سال آینده به ۲۴ هزار مگاوات برسد.

مرادی اشاره‌ای هم به وضعیت مصرف برق در استان کرمانشاه داشت و افزود: در کرمانشاه ۸۳۸ هزار مشترک برق داریم و ۴۰ درصد مصرف برق ما مربوط به بخش خانگی است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه پیک مصرف برق استان کرمانشاه در تابستان امسال که در دوم مرداد  رخ داده را ۹۰۸ مگاوات اعلام و پیش‌بینی کرد این میزان در تابستان سال آینده به ۹۸۸ مگاوات برسد.

وی اظهار کرد: به طور معمول هر سال در کرمانشاه افزایش شش تا هفت درصدی پیک مصرف را نسبت به سال قبل از آن داریم.

مرادی با بیان اینکه در فصل گرما پیک مصرف برق در ساعات ۱۳ تا ۱۸ و ۲۰ تا ۲۳ رخ می‌دهد، گفت: در این فصل بیشترین مصرف مربوط به لوازم سرمایشی است.

وی با تاکید بر اینکه در فصل زمستان نیز پیک مصرف برق را شاهد هستیم که معمولا بین ساعات ۱۸ تا ۲۲ رخ می‌دهد، عنوان کرد: در فصول غیرگرم سال معمولا بیشترین مصرف برق بخش خانگی مربوط به روشنایی است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه از برنامه‌های وزارت نیرو برای مدیریت مصرف برق خصوصا تا قبل از پیک سال آینده نیز یاد کرد که در کرمانشاه نیز این برنامه‌ها شامل احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر، هوشمندسازی کنتورها، مدیریت مصرف و جمع‌آوری مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز و انشعابات غیرمجاز است.

به گفته این مسئول، یکی دیگر از برنامه‌ها تامین سالانه پنج درصد برق دستگاه‌ها و ادرات از انرژی خورشیدی است که باید در بازه زمانی چهار ساله و تا پایان سال ۱۴۰۷ به ۲۰ درصد برسد.

مرادی اضافه کرد: وزارت نیرو ۱۴ مگاپروژه کلان را نیز در حوزه تولید، انتقال و توزیع تعریف کرده است.

وی با یادآوری اینکه مدیریت مصرف برق فقط به فصل گرما محدود نمی‌شود، اظهار کرد: با توجه به اینکه سوخت عمده ۳۰ نیروگاه تولید برق کشور از گاز تامین می‌شود و در فصل سرما نیز با  محدودیت گاز مواجهیم، تقاضا داریم مشترکان صرفه‌جویی در مصرف برق را در برنامه داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha