یاسر اسماعیلی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: هزینه توسعه یک کیلومتر خط انتقال چدن ۳۰۰، انتقال برق، حفاری و تجهیز چاه شماره ۱۴ اختصاص ۱۲۰ میلیارد ریال بود و ۵۰ میلیارد ریال نیز صرف تجهیز چاه شماره ۴۷ شهر کاشان شد.
وی افزود: هدف از اجرای این پروژه، مدیریت تنش آبی، افزایش تابآوری، تأمین کمیت و کیفیت آب شرب شهروندان در تابستان برای پاسخگویی به نیاز آب آشامیدنی شهروندان است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کاشان تصریح کرد: عملیات حفر و تجهیز این دو چاه در مدت زمان یک سال انجام شد و آب حاصل از آن بهمنظور تأمین آب زون N کاشان است که جمعیتی حدود ۷۰ هزار نفر را پوشش میدهد.
اسماعیلی تأکید کرد: آب این چاهها از طریق خط انتقال با ارتفاع پمپاژ بالا به مخزن ذخیره ۱۰ هزار مترمکعبی منتقل میشود.
وی اظهار کرد: شستوشو و گندزدایی ۸۲ باب مخزن ذخیره آب آشامیدنی با حجم ۵۳ هزار مترمکعب در شهرها و روستاهای تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب کاشان انجام شده که پس از انجام آزمونهای کیفی و کسب نتیجه مطلوب، مخزن به مدار بهرهبرداری وارد میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کاشان با اشاره به تأثیر تغییرات اقلیمی بر منابع آبهای زیرزمینی، گفت: شهروندان باید توجه کنند که هرگونه کوتاهی در مدیریت منابع آب میتواند عواقب جدی برای تأمین آب برای زندگی فرزندانمان داشته باشد، بنابراین همکاری و همراهی مردم و مسئولان برای مدیریت مصرف آب در همه سطوح ضروری است.
انتهای پیام
نظرات