دکتر عالیه زمانی یکشنبه ۳۰ دی ماه در نشست هم اندیشی با جمعی از نخبگان و فعالان اجتماعی مازندران، اظهار کرد: جامعه نخبگانی مورد وثوق و اعتماد مردم هستند.
وی با بیان اینکه دغدغهها و مطالبات نخبگان و فعالان اجتماعی یک درد دل مشترک است، افزود: علیرغم اینکه این قشر زحمتکش مشکلات زیادی را پیشرو دارند با پیشنهادات زیادی برای فعالیت و اشتغال در خارج از کشور مواجه هستند اما کماکان در کشور ماندند و وفادار به میهن اسلامی هستند.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: مدل فکری ما مبتنی بر تلاش و اراده است لذا هر کدام از ما عضوی از جامعه هستیم که در پیشرفت و آبادانی کشور سهمی داریم بنابر این باید کاری کنیم که اتفاق مثبتی در کشور بیفتد.
این مسئول برنامه هفتم توسعه را خانواده محوری دانست و گفت: برنامه هفتم کاربردی تنظیم شده و دست مدیران را در بسیاری از موضوعات باز گذاشته است.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، مشکلات نخبگان کشور را ریشهای عنوان کرد و ادامه داد: باید در این راستا با سیاست گذاری و مطالبهگری مناسبی بسمت بازنگری بخش نخبگانی برویم که رسانهها نقش مهمی دارند.
عضو مجمع نمایندگان مازندران بیان کرد: در سالهای اخیر بنیاد نخبگان نتوانست به مسئولیتهای خود عمل کند و افرادی که نخبه نبودند را بعضاً استخدام کرده است.
دکترعالیه زمانی افزود: فرآیندهای اجرایی در زمینه مدیریتی و اجرایی دچار اشکال است و مهمترین موضوع ما بکارگیری آدم اشتباهی در جایگاه اشتباه است که بخشی از این فرایندها اگر اصلاح شود میتواند خلع قوانین و برنامهها را برطرف کند.
این مسئول با بیان اینکه نخبگان با تلاش و پشت کار میتوانند حضور موثر در جامعه داشته باشند، یادآور شد: در دیدار با رییس جمهور ی پیرامون اعتبارات و بودجه آسیبهای اجتماعی که به مازندران اختصاص پیدا میکند و باید در بخش زنان هزینه شود؛ تاکید کردم.
وی با اشاره به حاکم بودن نگاه علمی و فنی در بدنه اجرایی کشور و استان طی سالهای اخیر قربانی برخی روابط شده است، اظهار کرد: بطوریکه بیشتر به دنبال راه حل برای رفع مشکلات باشیم، پیگیر حفظ صندلی هستیم.
زمانی با اعلام اینکه ازهیچ تلاشی برای جامعه نخبگان دریغ نخواهم کرد، بیان کرد: زحمات و تلاشهای نخبگان متاسفانه توسط برخی دلالان و دستهای پشت پرده از بین میرود لذا با سلامت و صلابت میشود قدمهای موثرتری برداشت.
انتهای پیام
نظرات