یدالله رحمانی روز یکشنبه ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ در نشست شورای عدالت آموزشی استان، افزود: نهضت توسعه عدالت آموزشی یکی از مهمترین طرحهای دولت چهاردهم است که رئیس جمهور آن را در استانها رصد میکند.
وی اظهار کرد: به دلیل اهمیت موضوع قرار شد به صورت هفتگی جلسات پیرامون عدالت آموزشی برگزار و فرمانداران در حوزه استحفاظی خود به صورت وبیناری در این جلسات حضور خواهند داشت، بنابراین مقدمات کار برای برگزاری نشست وبیناری فراهم شود تا در حین برگزاری جلسه با مشکلی مواجه نشویم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: طرح توسعه عدالت آموزشی با هدف مدارس نیمه تمام، مدارس با تراکم بالای ۳۵ نفر، سنگی، تخریب و بازسازی، است که با این شرایط هم اولویت با مدارس سنگی به خصوص کانکسی است.
رحمانی تصریح کرد: ۱۳۴ مدرسه سنگی در استان وجود دارد که باید تا پایان شهریور ماه سال آینده به بهرهبرداری برسند.
وی ادامه داد: از این تعداد، ۲۸ مدرسه توسط نوسازی مدارس و ۱۰۶ مدرسه متناسب با موقعیت بین شهرستانها تقسیم شود و مسئولیت پیگیری و گزارش دهی در خصوص این تعداد مدارس با فرمانداران شهرستان هاست.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: نوسازی مدارس استان لیست ۲۸ مدرسه را به تفکیک و لیست ۱۰۶ مدرسه دیگر را با توجه به سهمیه اعلامی در اختیار فرمانداران قرار دهد.
رحمانی تاکید کرد: فرمانداران ضمن اینکه از تعداد مدارس سنگی در شهرستان حوزه خدمت خود اطلاع پیدا می کنند همه جانبه پیگیر اقدام لازم شوند.
وی با اشاره به ظرفیت بنیاد علوی، بنیاد برکت و کمیته امداد امام خمینی(ره) اظهار کرد: لیست مدارس در اختیار نهادهای حمایتی قرار گیرد تا بخشی از طرح توسعه عدالت فضاهای آموزشی توسط آنها انجام گیرد.
به گزارش ایسنا، استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر استفاده از ظرفیت خیرین تاکید و بیان کرد: خیرین میتوانند ما را در رسیدن به این هدف یاری کنند بنابراین از ظرفیت خیرین مدرسه ساز استفاده شود.
انتهای پیام
نظرات