مهدی زندیهوکیلی یکشنبه ۳۰ دیماه ۱۴۰۳ در جلسه شورای اداری شهرستان ساوه که به منظور تکریم و معارفه فرماندار ساوه تشکیل شد، با اشاره به اینکه ساوه با ظرفیتی بالا، هویت استان مرکزی به شمار میرود، اظهار کرد: مختصات استان مرکزی بدون شهرستان ساوه مفهوم پیدا نمیکند و ساوه شهرستان شاخص این استان قلمداد میشود.
وی با اشاره به اینکه وفاق ملی، شعار دولت چهاردهم است که با وحدت کلمه متجلی خواهد شد، بیان کرد: از ابتدای انقلاب تاکید امام راحل بر وحدت کلمه است و باید این اتحاد و وفاق به عنوان رمز پیروزی در تمامی عرصهها تجلی یابد. تلاش شده حداکثر تعامل با ارکان جامعه و حاکمیت وجود داشته باشد تا بتوان بالاترین سطح خدمات را به مردم استان ارائه کرده و توسعه را رقم بزنیم.
استاندار مرکزی در ادامه گفت: بدون برنامهریزی توسعه رقم نخواهد خورد. باید با برنامهریزی و هماهنگی بین بخشی در سایه وفاق و در یک برنامه زمانبندی به مفهوم واقعی توسعه دست یافت.
وی در ادامه، انتقال آب سهم ساوه از سد کوچری را مهمترین پروژه استان مرکزی دانست و گفت: تنش آبی، مهمترین مشکل ساوه است و اگر مشکل کمآبی برطرف نشود، تبعات اجتماعی و اقتصادی گوناگونی به همراه خواهد داشت.
زندیهوکیلی افزود: به دنبال انجام کارهای عقب افتاده استان هستم و برقراری امنیت و آرامش جامعه با مشارکت احزاب و جریانات سیاسی یکی از اولویتهاست. از همه فعالان و کنشگران سیاسی انتظار میرود با کمک به دولت، روند توسعه را شتابان کنند.
وی با بیان اینکه توسعه ساوه موجب خوشحالی قلب استان مرکزی خواهد شد، تصریح کرد: توسعه متوازن و پایدار با استفاده از ظرفیت پساب فاضلاب، اجرای شبکه فاضلاب و رعایت مسایل زیست محیطی همراه با تامین آب مورد نیاز، تحقق پیدا میکند.
زندیهوکیلی گفت: ساوه با وجود ظرفیتهای متعدد نتوانسته هنوز به جایگاه واقعی خود برسد و باید تلاش کرد سطح ساوه به سطح قابل قبول و ایدهآل برسد. شهر صنعتی کاوه با ساوه قهر است در حالی که انتظار میرود صنعتگران و سرمایهگذاران بزرگترین شهر صنعتی کشور با مراودات بیشتر با شهر ساوه، به توسعه این منطقه کمک کنند.
استاندار مرکزی گفت: سطح درمان در استان مرکزی بسیار پایین است و باید این عقبماندگی که از سالهای قبل بجا مانده جبران شود. آمار تصادفات استان، به دلیل قرار گرفتن در شاهراه مواصلاتی کشور بالاست و استان با مشکلاتی در حوزه زیست محیطی مواجه بوده و چالش آب داریم که باید تلاش کرد مشکلات برطرف شود.
وی در خصوص تفویض اختیارات به فرماندار ساوه گفت: تا آنجایی که قانون اجازه دهد، تفویض اختیارات در شهرستان ساوه انجام خواهد شد ضمن اینکه از ظرفیت نیروی انسانی توانمند و کارآمد این شهرستان در مرکز استان استفاده خواهیم کرد.
به گزارش ایسنا، سرپرست فرمانداری شهرستان ساوه نیز گفت: بدون اینکه وامدار جریان یا فردی باشم در جایگاه خدمت به مردم ساوه قرار گرفتم و امیدوارم با اتحاد و وفاق بتوان از فرصتهای شهرستان برای خدمت به مردم استفاده کرد.
سیدمهدی حسینی افزود: دولت وفاق ملی برآمده از شرافت و علاقه به مردم است و رویکرد دولت چهاردهم اخلاص و خدمت صادقانه به مردم است. امیدواریم با بهرهگیری از تمامی ظرفیتها مسیر توسعه را هموار کرده و اجازه ندهیم بحرانهای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی تاثیری در ارائه خدمت به مردم داشته باشند.
فرماندار سابق ساوه نیز گفت: این شهرستان با وجود ظرفیتهای فراوان، با کمبودها و ناترازیهای متعددی مواجه است اما با تلاش وافر و مشارکت مردم و حمایت خیرین، بخشی از کمبودها برطرف شده است.
مهدی الیاسی افزود: کمبود آب و مسکن دو مطالبه جدی شهروندان ساوجی است که باید سازوکار لازم برای برآورده شدن این مطالبات اندیشیده شود.
در این آیین از خدمات سه ساله «مهدی الیاسی» به عنوان معاون استاندار و فرماندار ویژه ساوه با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تقدیر و «سیدمهدی حسینی» به عنوان سرپرست فرمانداری ویژه معرفی شد.
انتهای پیام
نظرات