ناهید پرویزپور امروز، یکشنبه ۳۰ دی در نشست تبیینی ترویج فرهنگ اهدای خون با بیان اینکه آموزه های دینی و روایات و سخنان بزرگان دینی همواره بر ازخودگذشتگی و نوعدوستی تاکید داشته است، اظهار کرد: مردم ایران اسلامی پرورش یافته این فرهنگ اصیل هستند و همواره بدون فراخوان در تمامی عرصه هایی که نیاز است حضور پیدا میکنند.
وی با بیان اینکه در هشت سال جنگ تحمیلی اکثر جوانان و مردان کشور حضوری داوطلبانه در میدان دفاع داشتند، ادامه داد: در سایر حوادث طبیعی و شرایط بحرانی مردم حضوری داوطلبانه دارند و پای کار میآیند.
این مسئول با بیان اینکه سازمانهای مردم نهاد، سمنها، تشکلها و گروههای جهادی برگرفته از مردم و بازوان توانمند دولت هستند، افزود: این سازمانها با ایجاد پویشها و فعالیتهای تبلیغی و ارتباط مستقیم با مردم حضور حداکثری را رقم زدهاند.
پرویزپور بیان کرد: اهدای خون بزرگترین جلوه فداکاری است، چراکه بخش مهمی از جامعه نیاز به خون و فرآوردههای خونی دارند و لازم است سایر افراد به میدان آمده و در این زمینه ایفای نقش کنند.
وی یادآور شد: سازمان های مردم نهاد باید به میدان بیایند و این فرهنگ را با تولید محتواهای خاص و ارتباط مستقیم با جامعه هدف و اقشار مختلف مردم ترویج دهند و توسعه ببخشند.
پرویزپور اضافه کرد: زنان در پویشها و تحولات اجتماعی پیشرو هستند، چراکه نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل میدهند و تاثیرگذاری مستقیمی در خانواده به عنوان کوچکترین نهاد اجتماعی دارند و وقتی در مساله ای حضور پیدا کنند میتوانند سایر افراد خانواده را هم ترغیب کنند.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان افزود: مسئولان وظیفه دارند در اهدای خون به همراه کارکنان خود به صورت دستهجمعی در پایگاههای انتقال خون حضور یافته و این فرهنگ را ترویج دهند.
پرویزپور افزود: نهادهای مدنی و فعالان اجتماعی نیز برای ترویج این ارزش اخلاقی در میان سایر آحاد جامعه باید نقش ایفا و تلاش کنند چراکه حیات و ممات برخی افراد وابسته به قطرات حیات بخش خون است.
وی گفت: زنان لرستان در سالهای متمادی پای کار ترویج این فرهنگ بودهاند و باید در میان سایر اقشار جامعه تسری و مسئولیتپذیری در این زمینه افزایش و علاوه بر تامین نیاز استان نیاز سایر استانها نیز به این مایع حیاتی تامین شود.
انتهای پیام
نظرات