به گزارش ایسنا، ارتش رژیم صهیونیستی تصمیم گرفته است که هفت گردان نظامی در کرانه باختری مستقر کند.
بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده که این تصمیم را در جهت اجرای توافق آتشبس و بازگرداندن اسرای مرد و زن اتخاذ کرده است.
در همین راستا، «هرتزی هالوی»، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی ضمن تاکید بر خنثی کردن آنچه وی «اقدامات تروریستی تهاجمی و تدافعی در شهرکها و جادهها» در چارچوب توافق تبادل اسرا خوانده، دستور افزیش و تقویت نیروهای فرماندهی مرکزی را صادر کرد.
وی همچنین بر وجود طرحها و برنامههای دفاعی فرماندهی جنوبی مطابق با توافقهای حاصله از سوی سطوح سیاسی تأکید کرد.
ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیهای از تلاش و فعالیت بخش نیروهای انسانی و بخشهای تکنولوژی و لجستیکی جهت استقبال از اسرای زن و مرد صهیونیست با حساسیت بالا خبر داد.
پیش از این، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد: جنبش حماس اسامی سه اسیر زن اسرائیلی که باید امروز آزاد شوند را به میانجیگران تحویل داد.
در همین راستا، شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که تلآویو اسامی سه اسیر مذکور را از میانجیگران تحویل گرفته است.
از سوی دیگر، بهرغم اعلام رسمی توافق آتشبس میان رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در غزه، منابع خبری امروز (یکشنبه) از یورش اشغالگران به شهرها و شهرکهای مختلف کرانه باختری و افزایش تدابیر امنیتی و ایجاد ایستهای بازرسی بیشتر خبر دادند.
در همین رابطه، منابع خبری گزارش دادند نیروهای رژیم اشغالگر به شهر «نابلس» واقع در شمال کرانه باختری یورش بردند.
منابع محلی نیز از استقرار نظامیان رژیم اشغالگر به مناطق مختلف شهر نابلس از جمله محلههای «التعاون»، «درج العقبة»، «شارع النصر»، بازار «الشرفی»، «حارة الحبلة» و «حارة الشیخ مسلم» خبر دادند.
در همین راستا، گردانهای «القدس»- تیپ نابلس وابسته به جنبش جهاد اسلامی فلسطین در بیانیهای اعلام کرد که رزمندگان این گردان با نیروهای رژیم اشغالگر که به شهر نابلس یورش برده بودند در محورهای درگیری مقابله کردند.
در بیانیه مذکور همچنین آمده است مجاهدان گردانهای «القدس»- تیپ نابلس در شهرک «القدیمه» نظامیان دشمن صهیونیستی و تجهیزات و خودروهای نظامی آنها را گلولهباران کردند.
منابع خبری همچنین از یورش نظامیان رژیم اشغالگر به شهرک «طمون» واقع در جنوب استان «طوباس» و همچنین شماری از شهرکهای شهر «طولکرم» در شمال کرانه باختری خبر دادند.
منابع فلسطینی در ادامه اعلام کردند که نیروهای رژیم صهیونیستی به شهرکهای «شوفة»، «کفر اللبد»، «عنبتا» و «بلعا» واقع در شرق استان «طولکرم» یورش بردند.
اشغالگران همچنین به روستای «ذنابه» و اطراف اردوگاه «طولکرم» یورش بردند.
در همین رابطه، گردانهای القدس با صدور بیانیهای کوتاه از مقابله رزمندگان این گردان با اشغالگران در اطراف اردوگاه «طولکرم» خبر داد.
منابع محلی نیز اعلام کردند که نیروهای رژیم اشغالگر همزمان با یورش به شهرکهای مذکور در کرانه باختری در خیابانها و محلههای اصلی این شهرکها مستقر شده و مانع عبور و مرور خودروها و شهروندان فلسطینی شده و اقدام به شلیک گلوله جنگی کردند.
از سوی دیگر، اشغالگران ورودیهای اصلی منتهی به شهر «بیت لحم» واقع در جنوب کرانه باختری را بستند.
عصر شنبه، پنج شهروند فلسطینی که در میان آنها چهار تن کودک بودند به ضرب گلوله نظامیان ارتش رژیم اشغالگر در جنوب و مرکز کرانه باختری زخمی شدند.
اشغالگران صهیونیست پس از یورش به شهرک «بیت أمر» واقع در شمال شهر «الخلیل» در جنوب کرانه باختری به سمت چهار کودک فلسطینی شلیک و آنها را مجروح کردند.
منابع فلسطینی همچنین از مجروح شدن یک جوان فلسطینی به ضرب گلوله نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در شهر «البیره» واقع در مرکز کرانه باختری خبر دادند.
پیشتر، رونن بار، رئیس سرویس شاباک در اظهارات گستاخانه خود خواهان افزایش حملات به کرانه باختری شد و مدعی شد که اقدامات ضدصهیونیستی در این منطقه در حال افزایش است.
لازم به ذکر است بر اساس ادعای مقامات سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی سال گذشته میلادی بیش از ۱۰۰۰ عملیات خنثی شده اما حملات موفقیتآمیز نشاندهنده بهبود قدرت مقاومت در کرانه باختری است.
طبق آخرین آمار منتشر شده، نیروهای رژیم اشغالگر از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ بیش از ۱۴ هزار فلسطینی را در کرانه باختری بازداشت کردهاند.
کرانه باختری به ویژه از آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، هر روز شاهد درگیری با نیروهای اشغالگر است، زیرا شهرکها و شهرهای آن در معرض حملات روزانه، آمیخته با کمپینهای دستگیری گسترده و شهادت فلسطینیها در جریان رویارویی قرار میگیرند.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که در نتیجه آن، افزون بر ویرانیهای عظیم و قحطی مرگبار بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شدند. با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که پس از گذشت ۴۷۱ روز جنگ علیه ساکنان غزه، نتوانست به اهداف خود از این جنگ یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد.
سرانجام پس از ۱۵ ماه جنگ و جنایتهای وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه، آتش بس در غزه مورد توافق قرار گرفت و جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز در بیانیهای اعلام کرد: توافق آتشبس نتیجه مقاومت افسانهای مردم فلسطین و مقاومت قهرمان ما در نوار غزه طی بیش از ۱۵ ماه گذشته است.
انتهای پیام
نظرات