صلاحالدین محمودی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت سایت پسماندهای بیمارستانی و پزشکی کرمانشاه، گفت: هنوز انتخاب سرمایهگذار برای این سایت به مرحله نهایی نرسیده است.
وی با بیان چند شرکت به عنوان سرمایهگذار برای راهاندازی این سایت پای کار هستند، افزود: این سرمایهگذاران باید به تایید نهایی هیات نظارت متشکل از دستگاههای مختلف برسند که محیط زیست تنها یکی از اعضاء این هیات نظارت است.
رییس اداره مدیریت زیست محیطی آب، خاک و پسماند محیط زیست استان کرمانشاه ابراز امیدواری کرد، با تایید نهایی سرمایهگذار از سوی هیات نظارت، تکلیف سرمایهگذار مشخص شود و بتوان کار احداث سایت جدید پسماندهای بیمارستانی و پزشکی کرمانشاه را آغاز کرد.
محمودی با بیان اینکه محل این سایت در نزدیکی سایت موقت فعلی دفن پسماندهای پزشکی و بیمارستانی کرمانشاه است، ادامه داد: این سایت برای حداقل ۳۰ سال ظرفیت دارد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه سایت موقت فعلی دفن پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه دیگر ظرفیت دفن پسماند ندارد، با مصوبه کارگروه مدیریت پسماند استان و با همکاری شهرداری و دانشگاه علوم پزشکی یک سایت موقت جدید در نزدیکی سایت پسماندهای عادی کرمانشاه تعیین شد و بازدیدهای لازم نیز از آن صورت گرفته است.
رییس اداره مدیریت زیست محیطی آب، خاک و پسماند محیط زیست استان کرمانشاه ظرفیت این سایت را نیز برای چهار تا پنج ماه اعلام کرد و یادآور شد: پسماندهای پزشکی و بیمارستانی با رعایت کامل پروتکلها اعم از بیخطرسازی، آهک ریزی، خاک پوشانی و... در این سایت جدید دفن خواهند شد.
به گفته محمودی، ناظر اصلی بر روند دفن پسماندهای بیمارستانی و پزشکی و شیوه مدیریت آن در این سایت، دانشگاه علوم پزشکی است.
وی در ادامه از برآورد تولید روزانه هشت تا ۱۰ تن انواع پسماندهای بیمارستانی و پزشکی اعم از تیز و بُرنده، عفونی و عادی در کرمانشاه خبر داد.
انتهای پیام
نظرات