عابدین محمودی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه طرح هوشمندسازی پلاک واحدهای مسکونی و تجاری در کرمانشاه در قالب پروژه GNAF اجرایی میشود، اظهار کرد: در این پروژه برای هر واحد مسکونی و تجاری، یک کد شناسایی صادر خواهد شد.
وی افزود: پلاکهای هوشمند دارای یک QR کد هستند که افراد از طریق اسکن این QR کد میتوانند اطلاعات آن واحد مسکونی و یا تجاری را بدست آوردند.
رئیس سازمان فاوا شهرداری کرمانشاه با بیان اینکه اجرای این طرح هم به نفع مردم و هم دستگاههای خدماترسان است، عنوان کرد: مردم میتوانند مشخصات دقیق و کامل واحد مسکونی و یا تجاری که در آن زندگی میکنند را از طریق این پلاک هوشمند بدست آوردند. دستگاههای خدماترسان مانند شرکت برق، آب و فاصلاب و گاز هم میتوانند با اسکن این کدها، شماره اشتراک آن واحدها را بدست بیاورند.
وی با تاکید بر اینکه از طریق پلاک هوشمند خدمات دیگری نیز قابل ارائه است، خاطرنشان کرد: با توجه به مزایایی که این طرح میتواند برای هوشمندسازی شهر داشته باشد، از سال گذشته برنامهریزیهایی را برای اجرای آن در دستور کار قرار دادیم.
محمودی با بیان اینکه شهرداری متولی اجرای این طرح است، عنوان کرد: اجرای این طرح با مشارکت دستگاههایی همچون شرکت پست و سازمان مدیریت و برنامهریزی انجام میگیرد.
وی بودجه مورد نیاز برای اجرای این طرح را حدود ۳۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: مقرر شده حدود ۱۵ میلیارد تومان از این اعتبار از طریق شهرداری تامین شود که لایحه آن را برای طرح در شورای شهر تدوین کردهایم.
رئیس سازمان فاوا شهرداری کرمانشاه یادآورشد: طی رایزنیهای صورت گرفته با سازمان مدیریت و برنامهریزی مقرر شده ۱۵ میلیارد تومان دیگر مورد نیاز از طریق این سازمان تامین شود که باید مصوبه شورای برنامهریزی استان را داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: پس از تامین اعتبار، برآورد شده از ابتدای سال آینده اجرای این طرح در سطح شهر کرمانشاه آغاز شود.
به گفته این مسئول، در سطح شهر کرمانشاه حدود ۲۴۰ هزار پلاک ساختمان تجاری و مسکونی وجود دارد که البته با توجه به توسعه روزافزون شهر این آمار هر روز تغییر میکند.
محمودی با بیان اینکه تمام مراحل اجرای این طرح توسط شهرداری و با همکاری دیگر دستگاهها انجام میشود، عنوان کرد: کرمانشاه یکی از استانهای پیشرو کشور در اجرای این طرح خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات