• شنبه / ۲۹ دی ۱۴۰۳ / ۱۹:۱۶
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403102921144
  • خبرنگار : 50455

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم بیان کرد:

استفاده از کلیه ظرفیت‌ها برای تأمین فضای استقرار شرکت‌های فناور

استفاده از کلیه ظرفیت‌ها برای تأمین فضای استقرار شرکت‌های فناور

ایسنا/قم معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم برای کمک به افزایش فضای استقرار واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان اعلام آمادگی کرد.

روح الله ابراهیمی امروز ۲۹ دی‌ماه در جلسه‌ای که با رئیس پارک علم و فناوری و در دفتر معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم برگزار شد، اظهار کرد: کمک به توسعه کمی و کیفی شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان استان در دستور کار این معاونت قرار دارد.

وی با تأکید بر این‌که انتظار می‌رود نقش زیست‌بوم فناوری و نوآوری در نظام حل مسائل صنعت استان و اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی فعال‌تر از گذشته باشد، افزود: برای این هدف باید از تمام ظرفیت‌های قانون جهش تولید دانش‌بنیان برای حل مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور استفاده کنیم.

ابراهیمی همچنین به کمبود فضای مناسب برای استقرار و فعالیت شرکت‌های استارتاپی در استان اشاره کرد و گفت: فعال‌سازی پردیس‌های فناوری در شهرک‌های صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان می‌تواند یکی از راه‌حل‌هایی باشد که نیاز شرکت‌های عضو پارک علم و فناوری به توسعه فضاهای اداری، کارگاهی و واحدهای تحقیق و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان استان را در کوتاه مدت مرتفع کند.

خیرالله رهسپارفرد، رئیس پارک علم و فناوری قم، نیز در ابتدای این جلسه با ارائه گزارش مختصری از وضعیت زیست بوم فناوری و نوآوری استان، اظهار کرد: افزایش قابل توجه واحدهای فناور پذیرش شده در سال‌های اخیر اگرچه مایه امیدواری است اما تخصیص فضای استقرار پارک به این شرکت‌ها که عمدتا نوپا هستند را با مشکلات جدی مواجه کرده است.

رئیس پارک علم و فناوری استان قم با اشاره به اینکه به موجب قانون استقرار در پارک شرط لازم ارائه بخش قابل توجهی از حمایت‌ها و مزایای قانونی قابل ارائه به واحدهای فناور است، افزود: با توجه به این‌که عمده شرکت‌های عضو این پارک را هسته‌های فناور  استارتاپ‌های نوپا تشکیل می‌دهند، موضوع فضای استقرار برای پایداری و توسعه کسب و کار آن‌ها بسیار حیاتی است.

رهسپار فرد در پایان به جایگاه محوری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در بسیج منابع و سوگیری کلان استان اظهار کرد: بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانون جهش تولید دانش‌بنیان به ویژه مفاد ۱۲، ۱۳ و ۱۴ در قالب این ستاد می‌تواند عامل مهمی در بسیج منابع و پیشبرد اهداف و برنامه‌های استان و تکالیف ابلاغی برنامه هفتم توسعه باشد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha