به گزارش ایسنا، امروز شنبه ۲۹ دی ماه نشست دست اندرکاران برگزاری اولین گردهمایی خیرین دانشجویی و فرهنگی جهاددانشگاهی، به همت صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران وابسته به جهاددانشگاهی با حضور دکتر حسن مسلمی نائینی، رییس و دکتر علیرضا کلانتر مهرجردی، معاون فرهنگی این نهاد و دکتر قربان محمد پورقاز، دبیر شورای راهبری خیرین و واقفین بنیاد ملی نخبگان ایران و پژوهشگر و استاد اقتصاد مدیریت برگزار شد.
در ابتدای این نشست، حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به آیه ۲۴۵ سوره بقره (مَن ذَا الَّذِی یُقْرِضُ اللّهَ قَرْضًا حَسَنًا فَیُضَاعِفَهُ لَهُ أَضْعَافًا کَثِیرَهً وَاللّهُ یَقْبِضُ وَیَبْسُطُ وَإِلَیْهِ تُرْجَعُونَ؛ کیست که به خداوند وام دهد، وامی نیکو تا خداوند آن را برای او چندین برابر بیافزاید و خداوند(روزی بندگان را) محدود و گسترده می سازد، و به سوی او بازگردانده می شوید) بیان کرد: به راستی کسی که قرض میدهد با خدا معامله کرده است و انشاءالله خداوند این اقدام را از تمامی دست اندرکاران برگزاری این گردهمایی قبول کند.
وی با بیان اینکه اولین گردهمایی خیرین دانشجویی و فرهنگی جهاددانشگاهی سبب خیر و برکت بسیاری برای صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران شد، تصریح کرد: در اولین گردهمایی خیرین حمایتهای خوبی ایجاد کردند که تصور نمیکردیم اینگونه باشد. در این همایش شاهد بودیم که خیرین نیز صاحب علم، فکر و ایده هستند و این امر بیانگر توانمندی آنها است و باید از این ظرفیت ایجاد شده به خوبی استفاده کنیم و میهن دوستی و انسان دوستی آنها را باید پاس بداریم.
رئیس جهاددانشگاهی با تأکید بر لزوم اطلاع رسانی بیشتر توانمندیهای جهاددانشگاهی و صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران، گفت: باید در خصوص اطلاع رسانی کارکردها و ظرفیتهای جهاددانشگاهی بیشتر کار کنیم و این مسأله را افزایش دهیم، چراکه هر چه اطلاع رسانی در این حوزه افزایش یابد جامعه بیشتر با توانمندیهای جهاددانشگاهی آشنا میشود و از این طریق میتوان طرحهای این نهاد را به اجرا درآورد.
مسلمی نائینی در بخش دیگری از سخنانش ضمن تبریک اعیاد رجبیه و موفقیتی که نصیب مردم غزه شده است، عنوان کرد: چند روز قبل شرایطی وجود داشت که رژیم صهیونیستی میخواست غزه را نابود کند، اما با امضا آتش بس متوقف شد و امیدواریم خیر آن به مردم مظلوم فلسطین و غزه برسد.
در ادامه دکتر علیرضا کلانتر مهرجردی تأکید کرد: باید تلاش کنیم جهاددانشگاهی و صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران وابسته به این نهاد، جریان جدی که در حوزه قرض الحسنه کشور وجود دارد را به خوبی نشان دهند. صندوق قرض الحسنه دانشجویان میتواند به عنوان عمود خیمه این کار پسندیده باشد تا جریان حسنه را در کشور جاری کنیم و جهاددانشگاهی بتواند به این جریان جهت دهد. همچنین میتوان این جریان را در موضوعات دیگری مانند ازدواج دانشجویی، کارآفرینی و... رواج داد.
وی ادامه داد: باید بتوانیم از ظرفیت صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران جهاددانشگاهی در بخش دانش آموزی و به خصوص در حوزه استعدادهای درخشان نیز بهره برد و تا مهاجرت دانش آموزان نخبه و استعدادهای درخشان کاهش یابد و بتوانیم از این سرمایه علمی کشور بهره مند شویم.
افسانه بیات، مدیرعامل صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران جهاددانشگاهی نیز ضمن قدردانی از همکاری تمامی بخشهای این نهاد برای برگزاری اولین گردهمایی خیرین دانشجویی و فرهنگی، به ارائه گزارشی از روند برگزاری این گردهمایی پرداخت و گفت: در برگزاری این گردهمایی با احتساب کمکهای خیرین حدود ۷۰ درصد قول آنها عملی شد.
وی با ابراز خرسندی از برگزاری این همایش افزود: مبلغ قابل توجهی برای اعطای وام دانشجویی جذب شده که موضوعاتی مانند وام ازدواج و حج دانشجویان را نیز در برنامه داریم. همچنین در مجموع تا پایان سال مبلغ قابل توجهی از طریق کمکهای خیرین جذب خواهد شد.
در ادامه این نشست دکتر قربان محمد پورقاز، دبیر شورای راهبری خیرین و واقفین بنیاد ملی نخبگان ایران و پژوهشگر و استاد اقتصاد مدیریت بیان کرد: صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران جهاددانشگاهی از بانک مرکزی مجوز دارد و شفافیت فعالیتهای مالی آن باعث شده تا خیرین با اعتماد بیشتری با جهاددانشگاهی همکاری کنند.
وی با اشاره به آیه «فَتَبَارَکَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِینَ» گفت: ما رنگ خدا را در این گردهمایی شاهد بودیم.
لازم به ذکر است؛ در پایان این نشست برگزار کنندگان اولین گردهمایی خیرین دانشجویی و فرهنگی در حوزههای معاونت فرهنگی، پشتیبانی و مدیریت منابع، صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران، روابط عمومی جهاددانشگاهی مورد تقدیر قرار گرفتند.
انتهای پیام
نظرات