• شنبه / ۲۹ دی ۱۴۰۳ / ۱۳:۴۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1403102920862
  • خبرنگار : 71234

یوسفی: سفر رئیس مجلس به اتیوپی در راستای استفاده از ظرفیت اقتصادهای نوظهور انجام شد

یوسفی: سفر رئیس مجلس به اتیوپی در راستای استفاده از ظرفیت اقتصادهای نوظهور انجام شد

عضو هیات رئیسه مجلس گفت که با توجه به منافع مشترک ایران و اتیوپی، سفر رئیس مجلس به این کشور می‌تواند منجر به استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی و در نهایت افزایش تراز تجاری و صادرات فنی و مهندسی شود.

مجتبی یوسفی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به سفر رئیس مجلس به اتیوپی گفت: در شرایطی که نهادهای بین‌المللی بی‌آبرو و بی‌اعتبار شده‌اند، توجه و استفاده از ظرفیت موثری به نام دیپلماسی پارلمانی بسیار اهمیت دارد.

یوسفی توضیح داد: در جنایات اخیر در غزه نهادهای حقوق بشر ساکت بودند و هیچ راه‌حلی ارائه نکردند. آنها به وظایف خود عمل نکرده و تنها مردم کشورها نسبت به نسل‌کشی در غزه اعتراض کردند. در این بین می‌توان به اهمیت استفاده از ظرفیت پارلمانی پی برد که در بسیاری از اوقات قدرتی بیشتر از دولت‌ها دارد.

وی افزود: ممکن است برخی از نمایندگان پارلمان‌ها سیاست‌های استعماری دولت‌هایشان را قبول نداشته باشند که باید به این موضوع توجه کرد نه اینکه تنها یک دیپلماسی یک وجهی را در پیش گرفت. باید با در نظر گرفتن دیپلماسی چندوجهی براساس منافع مردم حرکت کرد.

این نماینده مجلس با اشاره به توصیه مقام معظم رهبری به مجلس دوازدهم درباره استفاده از ظرفیت پارلمانی گفت: سفر رئیس مجلس به اتیوپی در راستای این تاکیدات رهبر انقلاب انجام شد که می‌تواند دستاوردهایی همچون شناخت بیشتر دو ملت با عنایت به مشترکات فرهنگی، سیاسی و اقتصادی داشته باشد.

یوسفی تاکید کرد: در حال حاضر دیگر چنین نگاهی در دنیا وجود ندارد که گفت‌وگو و مذاکره محدود به آمریکا و چند کشور اروپایی شود. قطعا نباید چنین نگاهی در کشور ما باشد و همه تخم‌مرغ‌ها را در سبد غرب و یکی دو کشور اروپا و آمریکا بگذاریم چون دوران قدرت‌های تک‌وجهی به پایان رسیده و باید از تمامی ظرفیت کشورها بخصوص کشورهای آفریقایی و آمریکای لاتین بهره گرفت همچون کارهایی که در دولت شهید رئیسی با الحاق به کنوانسیون‌ها و معاهدات جدید مثل بریکس و شانگ‌های شد.

این عضو هیات رئیسه مجلس با اشاره به ظرفیت اقتصادهای نوظهوری همچون اتیوپی گفت: ان شاءالله بتوان با استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی کشور اتیوپی دستاوردهایی همچون صادرات بیشتر و افزایش تراز تجاری و صادرات فنی و مهندسی را بدست آورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha